ROCKFEST NITRIANSKE RUDNO 2017

Rockfest Nitrianske Rudno fanúšikom poctivej rockovej muziky ponúka počas 2 dní koncerty 22 kapiel. Tie budú podčiarknuté nezabudnuteľnou festivalovou atmosférou, zábavou a skvelým časom strávením v malebnej prírode. V priestoroch campingu na brehu priehrady pri obci Nitrianske Rudno, ktorá sa nachádza len 12 km od Bojníc, sa pravidelne konajú športové, kultúrne a hudobné podujatia ako motozrazy, stretnutia veteránov, v minulosti sa tu konal aj festival Legendy.

Na Rockfeste Nitrianske Rudno organizátori rozdelili program do dvoch poriadne hustých dní. V piatok 11.8.2017 sa na pódiu predstavia kapely Gilotina, Sanchez Amsterdam, Liquid Boogie Roll, Ewelin, Dereš, Arzén, Karpina, Suffocation z USA, Plus Mínus a Mad Frequency. Po skončení posledného koncertu na návštevníkov festivalu čaká do 4. hodiny rannej rockotéka. V sobotu 12.8.2017 sa môžu tešiť na kapely Marturos, Mofokiller, Asenth, Me Against All, Eufory, Zóna A, Zoči Voči, The Paranoid, Gladiator, Slobodná Európa a Caliber X.

Prvých 500 kusov 2-dňovej permanentky na celý Rockfest Nitrianske Rudno stojí v predpredaji v sieti Ticketportal 20 eur, po vypredaní 500 kusov cena 2-dňovej permanentky v predpredaji 

Top