Helloween - Pumpkins United World Tour

Svetové turné Pumpkins United (zjednotené tekvice) bude sakramenstky úžasné !!!

Novinka od Andiho, Weikiho, Markusa, Saschu, Daniho - po návrate pôvodných členov Kaia a Michiho do kapely - ihneď po prvom ohlásení spoločných koncertov udrela ako bomba.

Dovoľte nám v skratke pár čísel:

Super turné s viacerými koncertami, ktoré budú čochvíľa úplne vypredané, uvidí viac než než 10 000 ľudí v Mexico City, 16 000 brazílčanov v Sao Paolo, 9 000 sa hlási zo Santiago de Chile, v Stuttgarte  6 000, 8 000 v Milane, totálna skaza a snáď najväčší highlight tour bude v Prahe pred 12 000 fanúšikmi a verte či neverte Madrid hlási 14 000 španielskych metalových tekvicových hláv !

Nie je teda žiadny zázrak, že najväčší metalový magazín na svete „Burrn“ venoval pri príležitosti turné Pumpkin United kapele  neuveriteľný 41 stranový špeciál. Toto turné bude skutočne nezabudnuteľné pre celú kapelu a viac ako stotisíc fanúšikov po celom svete.

Ako všetci vieme, Helloween je závislosť a zatiaľ čo sa chlapci z kapely nevedia dočkať koncertov priamo zo skúšobne ohlasujú ďalšiu senzáciu. Zjednotené tekvice sa nepripravovali len na koncerty, ale zložili a nahrali pre vás aj jednu exkluzívnu skladbu k tour, ako inak s názvom „Pumpkin United“ a Vianoce prichádzajú teda tento rok v októbri. Skladba prináša so sebou všetko kvôli čomu sa kapela stala známa a je priekopníkom vlastného sub žánru. Silné gitarové riffy, trojsóla, dvojkopáková búrka a melodické hymnické refrény. Takže táto skladba je o maximálnych „united“ pocitoch a stáva sa povestnou čerešničkou na torte, splneným snom a poďakovaním pre všetkých fanúšikov za dlhoročnú podporu, ktorá trvá viac než štvrťstoročie. Je dostupná na stiahnutie zdarma od dnešného piatku 13. októbra na www.helloween.org .
To, že Michael Kiske a prekvapivo aj Kai Hansen, ešte budú spievať v Helloween, by nikto pred 20-timi, ale ani pred 5-timi rokmi vôbec neočakával.
Ale sen sa stal skutočnosťou !

Aerolinky Pumpkin United sú pripravené na odlet, posádka balí kufre, nová skladba hrá v prehrávači dookola a chlapci z kapely sú pripravení odpáliť očakávané turné 19. októbra v Mexico City. A či už máte alebo nemáte lístky na koncert, ostaňte naladení ... ktovie kam nás toto neuveriteľné putovanie zjednotených tekvíc zavedie...

Vstupenky na podujatie Helloween - Pumpkins United World Tour v predaji!

Top