Prvé hviezdy Uprisingu sú známe, do Bratislavy zavítajú bad boys of reggae - Inner Circle!




Jedenásty ročník Uprisingu pozná svojho prvého headlinera. Počas víkendu 24.-25. augusta zavíta na Slovensko svetoznáma jamajská legenda Inner Circle.

Máloktorým reggae kapelám sa podarilo preraziť v tak veľkom komerčnom meradle ako práve Inner Circle. Ich nesmrteľné hity ako "Bad Boys", "Sweat (A La La La La Long)" či "Games You Play" dobili hudobné rebríčky po celom svete, na konte majú Grammy za najlepší reggae album roka a ich piesne sa dostali aj do filmov či seriálov. S citom
namiešaný mix popu a reggae im zaručil úspech, ktorý rýchlo presiahol hranice ich rodnej Jamajky.

Ich tohtoročné jubilejné turné oslavujúce 50. rokov Inner Circle venuje kapela ich tragicky zosnulému frontmanovi Jacobovi Millerovi, ktorého charizma a nezameniteľný vokál pomohol kapele vydláždiť cestu k sláve.

Napriek tomu, že Inner Circle sú na scéne už dobrých 50 rokov, si ich hudba našla cestu aj k mladším fanúšikom vďaka spoluprácam s menami ako Kabaka Pyramid, Chronixx či Flo Rida, Pitbull, Chance The Rapper alebo Dj Khaled. Skvelo zohratá live show Inner Circle prevedie fanúšikov od začiatkov ich tvorby, cez ich najväčšie hity až po aktuálnu tvorbu. Za pol storočia stihli vydať takmer 30 albumov a množstvo nezabudnuteľných hitov, ktoré budeme mať po prvýkrát možnosť spievať spolu s nimi posledný augustový víkend v Bratislave. Vstupenky, rovnako ako VIP lístky, sú k dispozícii v sieti Ticketportal.

VSTUPENKY
http://bit.ly/uprising2018-tickets

UPRISING
https://www.uprising.sk/
https://www.facebook.com/uprisingfestivalofficial/
http://instagram.com/uprising_festival

INNER CIRCLE
Bad Boys - https://www.youtube.com/watch?v=Zd68AthoNIw
Sweat (A La La La La Long) - https://www.youtube.com/watch?v=uc2UEfWjvo8
Tenement Yard ft. Chronixx - https://www.youtube.com/watch?v=EJRTk73urqE
Top