LEGENDY PRETTY MAIDS, VICE AJ PETER NAGY POSILNIA ROCK POD KAMEŇOM 2018

Ak vám chýba poriadna dávka kvalitnej rockovej hudby, ale aj oddychu v prírode, baľte kufre a plánujte návštevu festivalu Rock pod Kameňom v unikátnom prírodno-rekreačnom areáli rybníkov v Snine. Ak sem zavítate v termíne medzi 9. – 11. augustom 2018, počas dňa si môžete vychutnať relax na známom tunajšom biokúpalisku, a užijete si aj koncerty slovenských, českých i zahraničných rockových legiend. Najväčšia rocková nádielka pod holým nebom sa blíži!
 

ZDROJ: Pavol Dráb, PR manažér festivalu/FOTO ZDROJ: Rock pod Kameňom


Tento rok sa znova rozoznie ostrá hard rocková muzika oceľovými srdcami našich fanúšikov, a to opäť unikátne v Snine na Rock pod Kameňom.

Priekopníci metalu z Dánska – PRETTY MAIDS, ktorí hrajú už od roku 1981 a svoj prvý album vydali v roku 1984. Od tej doby majú na svojom konte celkom 15 albumov a nespočetné množstvo hitov v čele s „Please, don´t leave me“. Snina zažije od kapely Pretty Maids zbrusu novú šou a skladby z ich najnovšieho albumu „KINGMAKER“ si vypočujeme premiérovo naživo na festivale.

Pozitívna energia 80-tych a 90-tych rokov s harmonickým a pôvodným duchom prenesená do moderného veku.

Pripravení na party? Poriadnu dávku energie do žíl prinesie nemecká rocková legenda VICE z konca 80. rokov. Popularita VICE vybehla hore rýchlo a presvedčila svojich fanúšikov svojimi jednoduchými rockovými piesňami a pozitívnym postojom na scéne, ktorá sa doteraz nezabudla. VICE je rocková kapela s úmyslom oslavovať život a hudbu so svojimi fanúšikmi, ktorí pretvorili výraz Heavy Metal v Happy Metal. V Snine predvedú ich najnovší album „VENI-VIDI-VICE“.

Zo slovenskej scény pribudol do programu prešovský lámač sŕdc desaťročiami, rocker a legenda domácich pódií PETER NAGY pozývajúci všetkých do Sniny: „Už čakám Ro(c)k pod Kameňom, aby som Vám mohol oznámiť túto fajn správu, že po dvoch rokoch znova budem hrať na medzinárodnom rockovom festivale v Snine na Rock pod Kameňom. Nezabudnite Peter Nagy a Indigo 10.8. hráme v Rock pod Kameňom v Snine. Tešíme sa na Vás!“

Rock pod Kameňom bude hostiť špičkových velikánov rocku. Kapely, ktoré v koncertných setoch rozpália plamene pod vysokou pecou ako sa na rockovej open air akcii svedčí a patrí. O otvorenie šestnásteho ročníka festivalu Rock pod Kameňom sa z ostra postará jedná z najnavštevovanejších kapiel v Čechách a na Slovensku – KABÁT, doplnia ju HELLOWEEN, DRAGONFORCE a TOMÁŠ KLUS.


Aktuálna cena permanentky je 39€. Využiť tiež môžete skupinovú zľavu 4 + 1 (objednáte 5 vstupeniek, platíte za 4).
Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 9. do 11. augusta 2018 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu


Vstupenky na festival ROCK POD KAMEŇOM 2018.

Top