FAQ - 2019 IIHF MS

Je možné že Vaše vstupenky skončili v sekcii "Spam" alebo "Reklamy" vo Vašej mailovej schránke. Ak ste tam vstupenky nenašli, odporúčame Vám, aby ste sa prihlásili na stránke www.ticketportal.sk s tým e-mailom, ktorým ste pri nákupe zadávali. Ak ste ani tam vstupenky nenašli je je možné že proces úhrady pravdepodobne nebol ukončený korektne. Najlepšie bude ak nám na adresu ms2019@ticketportal.sk zašlete detail Vašej transakcie a najlepšie aj zoznam sedadiel, ktoré ste sa pokúšali uhradiť. Vašu platbu dáme overiť do banky a následne Vás budeme kontaktovať.

Prosím kontaktujte nás mailom na adrese ms2019@ticketportal.sk. Je potrebné uviesť Váš korektný mail, nesprávny email na ktorý ste vstupenky odoslali a taktiež doklad o úhrade. Po overení, že nákupcom vstupeniek ste skutočne Vy Vám vstupenky priradíme do Vášho konta na ticketportal.sk

Po vybratí zvoleného balíčka je nutná registrácia v ktorej uvediete Vaše Meno, Priezvisko, mailovú adresu a platné telefónne číslo. Pri ďalších nákupoch už uvediete len Vaše telefónne číslo.

Po uvedení Vášho telefónneho čísla, obdržíte na Váš mobilný telefón sms kód, ktorý zadáte do systému. Následne je už Vaše konto aktívne a môžete nakupovať.

Áno je, jeden užívateľ si môže objednať maximálne 4 ks vstupeniek pre jeden zvolený balíček. Vyšší počet nie je možné objednať. Konkrétny príklad : Zvolíte si 4 vstupenky na denný balíček dňa 12.5.2019 v Košiciach. Na tento daný deň už si viac vstupeniek neobjednáte. Na akýkoľvek iný aktuálne dostupný denný balíček si vstupenky bez problémov môžete zakúpiť a to v počte opäť, maximálne 4 ks.

Nie, samotné vstupenky nie su na konkrétne meno a priezvisko. Osobné údaje zadávate len pri Vašej registrácií.

Vstupenky rezervované na MS 2019 si viete vyplatiť resp. vyzdvihnúť na týchto predajných miestach : https://www.ticketportal.sk/SellingPlaces/?ms2019

Nie, takáto forma nákupu nie je aktuálne možná. Môžete sa online registrovať, spraviť si rezerváciu a tú si vyzdvihnúť na vybraných predajných miestach.

Vstupenky na konkrétne zápasy sa budú dať zakúpiť od februára 2019. Upozorňujeme však, že hracie dni v ktorých sa predstaví Slovensko a Česko sa môžu vypredať už v rámci denných balíčkov.

Doposiaľ uvoľnená kapacita pre daný balíček sa vyčerpala. Pokiaľ nie je uvedené, že balíček je vypredaný, môže sa kapacita navýšiť. O pridaní ďalších miest do predaja vopred neinformujeme, je potrebné priebežne sledovať webstránku ms2019.ticketportal.sk

Všetky vstupenky ktoré boli v predaji sú aktuálne vypredané. Avšak pokiaľ nie je uvedené že vstupenky sú vypredané, je možné že ďalšie vstupenky budú ešte dostupné.

Top