ZRUŠENÉ - Stanové mestečko Košice

24.4.2019 16:30

Vážený  zákazníci,

z dôvodu nedostatočného záujmu zo strany fanúšikov o ubytovanie v stanovom mestečku v Košiciach počas MS v hokeji, bol organizátor nútený stanové mestečko zrušiť. 
Chceli by sme Vás preto informovať, že predaj stanov Comfort Camp a Tent Inn Camp A - 2019 IIHF MS a kempingového príslušenstva - Airbed for 2 persons + 2 pillows/Košice, Airbed for 2 persons + 2 pillows / Camp A, Košice, Safety locker with electric plugs/Košice a Safety locker with electric plugs / Camp A, Košice bol ZRUŠENÝ!

V Košiciach je ešte stále dostatok voľných ubytovacích kapacít, a preto veríme, že s nájdením náhradného ubytovania nebudete mať komplikácie.

Na vrátenie peňazí môžete využiť nasledovné spôsoby:

- pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 5, 810 08 Bratislava. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená,
- pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay , ePlatby VÚB, ...) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 5, 810 08 Bratislava. Tak isto prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.

Ďalšie informácie na:
https://www.ticketportal.sk/cms_list.aspx?id=1
https://www.ticketportal.sk/cms_list.aspx?id=5

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top