Evanescence konečne vystúpia na Slovensku !!!

 

Gothic rock. Gothic metal. Alebo aj symfo-metal... Je to úplne jedno ako ich nazvete. Prichádza správa roka – Evanescence konečne vystúpia na Slovensku !!!

Symfonicko-metalová, či gothic-rocková inštitúcia Evanescence je zatiaľ najväčšou hviezdou tohto žánru, čo sa celosvetového dopadu týka a ich hity hrajú všetky možné rádiá, či už sú rockové alebo mainstreamové.

Už niekoľko dní beží po internete správa, že koncert Evanescence nie je ich samostatným koncertom. Oni sami si pozvali na turné skupinu VERIDIA, ktorá je prijemnou melodickou rockovou kapelkou so speváčkou.

Druhým a naozaj obrovským lákadlom pre jedinú sobotu na turné EVANESCENCE v Európe v roku 2019 – koncert v TRNAVE, je účasť Tarje Turunen. Tarja vydáva svoj nový album veľmi krátko pred zastávkou na Slovensku a predstaví z neho aj novinku. U nás sa bude totiž jednať o „zahrievací“ koncert nového turné ! Preto nielen koncert Evanescence je exkluzívny, budú tu hrať prvýkrát, ale Tarja po čase u nás tiež, tento rok len v Trnave a to rovno aj s novým albumom !

Pozvánka od Tarje!
Samozrejme, na koncerte si vychutnáte nielen novinku, ale aj prierez celou tvorbou Tarje vrátane spomienok na jej predošlú kariéru ... veď každý určite vie, kde Tarja spievala predtým !

Novinkový singel a lyrické video č.1„Dead Promises“

Tarja - "Railroads" – nový klip
Tarja – I Walk Alone – 1.klip na sólo dráhe
Tarja – Die Alive

In the Raw je siedmym štúdiovým albumom Tarje (vrátane dvoch Vianočných alebo povedzme nábožensky orientovaných) od odchodu od Nightwish. Vychádza 30.8.2019.

A aby sme nezabudli, megahitov odznie prvú septembrovú sobotu naozaj veľa. Hlavná hviezda EVANESCENCE nám zahrá aj :
My Immortal alebo
Bring Me to Life, či
Lithium
Going Under

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal!

Top