Amnesia Ibiza vol.3

Amnesia Ibiza sa hlási späť na Slovensku už s prívlastkom volume 3!
 
Ako predchádzajúce dve časti opäť v najväčšej bratislavskej hale. Tretie pokračovanie úspešnej party sme opäť posunuli o krôčik dopredu pre váš väčší zmyslový zážitok. Prvú časť navštívilo 2500 ľudí, druhú takmer 4 500, a tentokrát, v špeciálne upravenej hale C, bude mať možnosť zažiť Amnesia Ibiza party až 6 tisíc návštevníkov.

Kaskády ponechané všetkým návštevníkom tento raz dodajú celej party tanečnejší dôraz a eleganciu. VIP priestory sa presťahujú na balkóny s možnosťou posedenia, skvelým výhľadom na celú party a VIP cateringom.

Organizátori s potešením oznamujú, že v tomto treťom pokračovaní  predstavia nové zvukové a  svetelné technológie. To, čo ste mali možnosť vidieť a počuť na veľkolepých zahraničných parties,  príde konečne aj na Slovensko zas o niečo pokrokovejšie a modernejšie.

Horúcu atmosféru Ibizy prinesú svetovo uznávaní DJi, celé to spríjemnia tanečníci, záhadní umelci a množstvo sexi gogo.

Nič nenechávame na náhodu a pre vaše občerstvenie bude slúžiť až 7 veľkých, kvalitne vybavených barov. Organizácia a vaša bezpečnosť je nám samozrejmosťou a na uloženie  osobných vecí bude slúžiť šatňa.

Predpredaj vstupeniek začal v sieti Ticketportal, tak ako predtým, v troch vlnách. V prvej vlne predpredaja cena vstupenky 15€, druhá od 1ho mája 17€ a tretia od 8ho mája 20€. Viac informácií www.ticketportal.sk

Najúspešnejšia halová party Amnesia Ibiza sa po tretíkrát uskutoční v bratislavskej Incheba EXPO aréne už o 20:00 hod. 15 mája 2009.  Pre viac informácií klikajte na www.amnesia.dj


Nalaď sa aj ty na tretie pokračovanie!

Amnesia Ibiza vol.1 (02.05.2008)
http://www.youtube.com/watch?v=OSjPBTb6NlY

Amnesia Ibiza vol.2 (15.11.2008)
http://www.youtube.com/watch?v=5UNCjARiZO4

Top