DOXX Life on the Floor 4

Dátum/Date, Miesto konania/Place of performance:
25.4.2009 od 15:00 hod, Športová Hala na Rosinkách, Žilina - VSTUP DO HALY od 14:00
Cena/Price: predpredaj 7EUR/211,-Sk, na mieste 10EUR/301,-Sk,  Lotf + Afterparty od 12EUR/361, 50,-Sk, VIP/ 35EUR/1054, 50,-SK

Za necelý mesiac, presnejšie 25. apríla sa v Žiline uskutoční už štvrté pokračovanie medzinárodnej tanečnej breakdance súťaže Life on the Floor. Mesiac pred súťažou je prihlásených už 20 crews zo Slovenska, Čiech a minulorčných víťazov poliakov – CT GROUP. Judges budú tradične zo zahraničia, o víťaznej crew, ktorá získa 1 500 EUR, rozhodnú bboy Ismael z Francúzska, poliak Kleju a ruský cár Tell. Akciu podporia aj mediálne známe osobnosti Laci Strike, Johnny Mečoch, Old School Brothers či Breakfans. Organizátori pripravujú obrovskú afterparty, na ktorú nebudete musieť nikam cestovať, pretože sa bude odohrávať priamo v športovej hale na Rosinkách, môžte sa tešiť na exibičné battles, talenty zo Slovenska, ale najmä na vystúpnie H 16 a lahôdku na záver otvárací koncert najočakavanejšieho turné roku 2009- Čistychov – Posledný doberman. Do Žiliny príde s Čistinkou aj pán Hajtkovič, Mišo Biely a dvaja party dj’s Metys a Miko.
viac info na www.lotf.sk
Obsah balíčka Life on the Floor + Afterparty :vstupenka na Life on the Floor 4, vstupenka na afterparty, kartičku Plus na pokec, spomienkovú pohľadnicu Life on the Floor, záložka do knihy Lotf, vstupenka je špeciálna spomienková karta.
Obsah balíčka VIP :voľný pohyb medzi tanečníkmi, možnosť stretnúť sa s hosťami Johnnym Mečochom, Laci Strike, Old School Brothers, vstupenka na Afterparty ( all zones access ) – prístup do zóny, ktorá bude určená pre hostí ( Okrem LotF, Čistýchov, Hajtkovič, Mišo Biely, H16 ) , občerstvenie ( jedlo, minerálky, red bull ), spomienkovú pohľadnicu Life on the Floor, záložka do knihy Lotf, prekvapenie.

 

                                                                               lístky/tickets

Top