FAMARA

FAMARA a jej reggae večer v Bratislave!

Bratislavský reggae fanúšik si 14.mája určite príde na svoje, keď sa v Petržalke predvedie skupina FAMARA. V Zrkadlovom Háji sa uskutoční prvý koncert tejto švajčiarskej skupiny na Slovensku. Skupina FAMARA vydala počas svojej existencie šesť albumov plných pozitívnej energie a spomenieme si albumy ako „Toubab Man“, „Sunlife“, „Double Culture“, „Famasound“ a samozrejme aj ich aktuálny album pod názvom „Oreba“, ktorý vydala skupina v minulom roku. Energiu, ktorá vyžaruje z ich albumovej tvorby, môžu fanúšikovia reggae zacítiť na ich bratislavskom koncerte, kde na javisku vystúpi sedem kvalitných reggae hudobníkov. Hudobníkov považovaných vo Švajčiarsku a okolí za najlepší reggae materiál.

Skupina FAMARA sa vydala na šnúru koncertov po Nemecku, Švajčiarsku, Rakúsku a jeden koncert venujú aj Bratislave a jej slovenským fanúšikom. V petržalskom Zrkadlovom Háji sa 14.mája zabavíme na výber z bohatej produkcie tejto reggae skupiny. Okrem kvalitnej hudby prispeje k dobrej nálade návštevníkov koncertu aj zriadený Smoke shop a po odložení si vstupenky na koncert aj možnosť vyhrať dámske štýlové hodinky.
Tvorbu skupiny FAMARA si môžeme priblížiť aj na oficiálnej stránke www.famara.ch, kde sú k dispozícii aj videoklipy k skladbám „Toubab Man“, „Under The Moonlight“ a „Acceptez-moi“ alebo na ich ďalšej stránke http://www.myspace.com/famaramusic.

Vstupenky na bratislavský koncert skupiny FAMARA zabezpečuje za priaznivú cenu predpredajová sieť Ticketportal. Súťaženia o voľné vstupenky na koncert sa môžete pokúsiť aj na partnerských weboch alebo tlačovinách podporujúcich tento jedinečný koncert. Jah bless! Prajeme príjemný koncertný zážitok.

Top