LUKOSTREĽBA

Lukostreľba s odborným inštruktorom pre 1 osobu (nie firemná akcia !)

Obsahuje: Prenájom luku (športového alebo tradičného), 6 ks šípov, farebného terča, terčového penového materiálu so stojanom, chráničov, stojanu na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie odborného inštruktora v trvaní 1,5 hod. 
Cena: 35,-Eur/1054,41,-Skk

Lukostreľba s odborným inštruktorom pre 2 osoby (nie firemná akcia !)

Obsahuje: Prenájom 2 lukov (športových alebo tradičných), 12 ks šípov, farebného terča, terčového penového materiálu so stojanom, 2x chráničov, 2x stojanu na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie odborného inštruktora v trvaní 1,5 hod. 
Cena: 58,-Eur/1747,31,-Skk

Lukostreľba s odborným inštruktorom pre 3 osoby (nie firemná akcia !)

Obsahuje: Prenájom 3 lukov (športových alebo tradičných), 18 ks šípov, farebného terča, terčového penového materiálu so stojanom, 3x chráničov, 3x stojanu na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie odborného inštruktora v trvaní 1,5 hod. 
Cena: 75,-Eur/2259,45,-Skk

Lukostreľba s odborným inštruktorom pre 4 osoby (nie firemná akcia !)

Obsahuje: Prenájom 4 lukov (športových alebo tradičných), 24 ks šípov, 2x farebného terča, 2x terčového penového materiálu so stojanom, 4x chráničov, 4x stojanu na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie odborného inštruktora v trvaní 1,5 hod. 
Cena: 83,-Eur/2500,46,-Skk

Lukostreľba s odborným inštruktorom do 15 ľudí a trvanie do 3 hod. (malá firemná akcia)

Obsahuje: Prenájom 5 rôznych lukov (športových alebo tradičných), naraz strieľajú 1 až maximálne 3 ľudia (kvôli bezpečnosti),  prenájom šípov, 3ks figuríny zvierat ako 3D terče, 1x farebný terč, 1x terčový penový materiál so stojanom, chráničov, 2x stojanu na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie odborného inštruktora v trvaní do 3 hod.  (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy) 
Cena: 279,-Eur/8405,15skk

Lukostreľba s dvoma odbornými  inštruktormi pre 16 a viac  ľudí a trvanie do 4 hod. (veľká firemná akcia)

Obsahuje: Prenájom 7 rôznych lukov (športových alebo tradičných), naraz strieľajú 2 až maximálne 4 ľudia (kvôli bezpečnosti),  prenájom šípov, 5ks figuríny zvierat ako 3D terče, 2x farebný terč, 2x terčový penový materiál s dvomi stojanmi, chráničov, 4x stojan na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie dvoch odborných inštruktorov v trvaní do 4 hod. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy) 
Cena: 440,-Eur/13255,44,-Skk

Lukostreľba s troma odbornými  inštruktormi pre 16 a viac  ľudí a trvanie do 4 hod. (veľká firemná akcia s viacerými strieľajúcimi naraz)

Obsahuje: Prenájom 8 rôznych lukov (športových alebo tradičných), naraz strieľajú 3 až maximálne 6 ľudia (kvôli bezpečnosti),  prenájom šípov, 5ks figuríny zvierat ako 3D terče, 3x farebný terč, 3x terčový penový materiál s dvomi stojanmi, chráničov, 4x stojany na šípy, vrátane prenájmu strelnice v areáli na Čiernej Vode (pri hoteli Kamila) a asistencie troch odborných inštruktorov v trvaní do 4 hod. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy) 
Cena: 588,-Eur/17714,08,-Skk

Lístky/Tickets na Lukostreľbu

Na vstupenke je uvedené telefónne číslo, na ktorom je potrebné si rezervovať presný dátum a čas danej atrakcie!!! Vstupenka platí do 31.12.2009!!!

Top