Benefičná muzikálna show Thank You Michael Jackson

Viedenský Tribute je zrušený - Jermain Jackson sa zaujíma o benefičnú show Thank You Michael Jackson

Stalo sa to čo nikto z nás neočakával. Česko – slovenská produkcia s domácimi hviezdami zatieni Viedeň a s ňou aj svetové mená ako Mary J. Blidge, Akon či Chris Brown.  

Len prednedávnom obletela svet správa, že spomienkový koncert vo Viedni sa ruší. Ohlásil to Jermain Jackson na tlačovej správe v ktorej uviedol, že dôvodom je nedostatok sponzorov aj času na prípravu show.
Jermain Jackson cez svoj manažment vzápätí ohlásil organizátorom benefičnej show Thank You Michael Jackson, že by rád načerpal inšpiráciu a prijal pozvanie ako divák. ,,Túto ponuku si vysoko ceníme, ale ako sme už avizovali v prvom rade by sme na premiére privítali Janet Jackson za ktorou o týždeň odlietam do Ameriky. Rád by som ju totiž pozval aj osobne.“ uviedol pre média producent muzikálu Tomáš Balla. Prítomnosť oboch je podľa neho kvôli zvláštnemu vzťahu Jacksonovcov takmer nemožná.

V benefičnom muzikáli Thank You Michael Jackson o živote kráľa popu odznejú najväčšie hity Michaela Jacksona v podaní hviezd ako Dara Rollins, Ján Babjak, Marián Labuda st., Anita Soul, Peter Batthyány, Tomi Popovič, Marián Čekovský, Tina, Jaro Bekr, Katarína Hasprová, Rytmus a mnohí ďalší. Originálnou zložkou programu budú aj deti z detských domovov v podobe 100 členného detského zboru a najlepší česko – slovenskí imitátori Michaela Jacksona. Séria trinástich koncertov začína 15.Novembra v Bratislave a končí pred Vianocami v Čechách.

Ústrednou myšlienkou projektu je Animus Dedicanti (úmyseľ darovať) preto 5 EUR z každej vstupenky je venovaných nadácii Slovensko bez bariér, Lige proti rakovine a detským domovom. Viac na www.thriller.sk

Lístky/tickets na Benefičná muzikálna show Thank You Michael Jackson TU V PREADJI

Top