DIANA KRALL

DIANA KRALL CHCE POČAS KONCERTU TICHO

Diana Krall sa už o pár týždňov predstaví po prvý krát na Slovensku, keď 12.novembra zahrá a zaspieva v bratislavskej Sibamac Aréne.

Zdá sa, že táto umelkyňa bude najviac bazírovať na tom, aby počas jej koncertu bolo v sále podľa možnosti čo najväčšie ticho. Poznámkami o minimalizácii hluku po začiatku koncertu sa produkčný rider len hemží, špeciálne používanie vysielačiek, mobilných telefónov a iných zdrojov hluku sa má redukovať na najnižšiu možnú mieru. Ide totiž o „very quit show“, čo v preklade znamená „veľmi tichú alebo pokojnú šou“.

Diana Krall okrem iného žiada jednu šatňu prerobiť na tzv. family room, nakoľko je na túre aj so svojimi deťmi, dvojičkami Dexterom Henrym Lorcanom a Frankom Harlanom Jamesom, ktorí v decembri budú mať 3 roky. Táto miestnosť má byť veľmi čistá, s kobercom a detskými poistkami na elektrických zásuvkách.

Do svojej šatne chce Diana pohodlné kreslo – “ušiaka”, stôl, sprchu, veľké zrkadlo a stôl s čistým bielym obrusom. Je alergička, preto v šatni striktne nemôžu byť žiadne vonné sviečky ani kvety, špeciálne ľalie, čo inak býva štandardným vybavením šatní speváckych hviezd. Teplota v tejto ako aj v ostatných šatniach má byť nastavená na 20 ˚C.

Keďže ide o jazzový koncert a nie rockovú šou, zástupcovia bezpečnostnej služby musia byť oblečení v oblekoch.
Inak všetko nasvedčuje tomu, že Diana Krall sa sústredí hlavne na svoju hudbu a neplýtva časom na vymýšľanie nezmyselných požiadaviek. Aj preto je jej tvorba taká úžasná!

Vstupenky/tickets na DIANA KRALL tu v predaji

Top