Leonard Cohen

Jeho Veličenstvo Leonard Cohen opäť v Bratislave!

Koncert storočia - aj také hlasy sa ozývali po augustovom koncerte geniálneho Leonarda Cohena v Bratislave. Tí, ktorí ho videli na vlastné oči, počuli na vlastné uši a cítili na vlastnej duši, odchádzali v absolútnom vytržení. Tí, ktorí túto možnosť prepásli, majú novú šancu. Leonard Cohen sa rozhodol vrátiť na Slovensko! Trinásteho marca budúceho roka vystúpi v bratislavskej Sibamac Aréne.

Neuveriteľne charizmatický kanadský bard priniesol na Slovensko dovtedy nevídaný hudobný zážitok. Slovenské publikum zasiahol priamo do srdca...ale zato veľmi príjemne. Jeho vystúpenie nenechalo nikoho chladným. Bol to večer plný šťastia a emócií, ktoré okrem maestra rozdávali aj jeho neskutočne fantastické vokalistky. Ich výkon, ale predovšetkým úžasná pokora umelca, ktorý by sa mohol tvárit a správať ako svetová celebrita, dohnali mnohých ažk slzám. Agentúra Vivien, ktorá augustový koncert organizovala, dostala okolo 180 nadšených emailov.
V našich končinách nie je pritom zvykom, aby sa spokojní ľudia obracali na organizátorov.

"Lístky som pôvodne kúpila s tým, že na koncert pôjdem so svojou mamou len ako sprievod," napísala návštevníčka koncertu, ktorú spievajúci básnik očividne úplne opantal. "Poznala som pár Cohenových skladieb. Napokon ma celé predstavenie úplne vzalo za srdce. Bolo to úžasné hudobné pohladenie a klobúk dole pred výkonom Cohena." O sile emócií, ktoré tu kanadský džentlmen zanechal, svedčí aj ďalšie vyjadrenie: "Stále som priesiaknutý nádherou a úprimnosťou Cohenových pesničiek. Nič takého krásneho a úprimného som doteraz nezažil a mám pocit, že ani nezažijem. Sám Boh mi asi pomohol dostať sa na jeho koncert a budem naň spomínať s úctou, vďakou a pokorou celý zostávajúci život a keď je niečo po smrti, tak aj potom."

Dobrého nie je nikdy dosť. Preto niet divu, že agentúra Vivien sa ocitla pod paľbou žiadostí o repete  (s malým „r“, nezamieňať s tým s veľkým „R“). Augustový koncert sa totiž mimoriadne rýchlo vypredal a mnoho ľudí sa na koncert nedostalo. Mnohí z tých, ktorí mali to šťastie a zažili Cohena naživo, si to chcú dopriať ešte raz. Keďže bratislavské vystúpenie dojalo aj samotného maestra (srdečne poďakoval, že mohol vystúpiť pred takým úžasným publikom a bolo to vidno aj na jeho tvári), bez problémov prijal pozvanie na opätovnú návštevu Slovenska. Svetoznámy Kanaďan s neskutočnou charizmou vystúpi v bratislavskej Sibamac Aréne 13. marca 2010.

Predpredaj vstupeniek sa začne už  v pondelok poobede  21. 12. 2009 v sieti Ticketportal.
V.I.P. vstupenky bude možné zakúpiť len v agentúre Vivien!

Kto prvú možnosť premeškal, má možnosť reparátu. Treba to zažiť na vlastné oči, na vlastné uši...ale aj na vlastnú dušu.

Top