Deja Vu

Deja Vu
Listky/Tickets


Priatelia dobrých party a skvelej hudby. Máme pre vás výbornú správu. Najbližšie vydanie Deja Vu sa bude niesť skutočne vo veľkom štýle. Zahrať príde známa postava svetovej tanečnej scény, na Slovensku obľúbený Corvin Dalek. 
Boli časy, keď sa na akciách a v kluboch zdravili stovky ľudí s kamarátskym úsmevom v tvári. Boli časy, keď nezáležalo na tom, kto odkiaľ prišiel, kto mal čo oblečené. Záležalo iba na hudbe, dobrej spoločnosti a kvalitnom vytancovaní sa. Známe DJské osobnosti sa iba vtedy začínali formovať a presadzovať. Spolu s nimi sa však vzdelávali aj party people. DJi sa zosobňovali s clubbermi a snažili sa byť voči nim lojálni. Podávanie si rúk s DJmi bola samozrejmosťou a tí nestíhali odpovedať na každé „Give me five“. Pri zahraní klubovej hymny si DJ od publika vypočul nie len veľký pokrik, ale aj veľký potlesk. Na kúsky roztancované topánky a milióny spálených kalórií boli odkazom na nezabudnuteľné house party, ktoré sa konali v rôznych slovenských kluboch.
Určite sa mnohí pamätáte aj na legendárne party v Extreme klube s takými DJskými esami ako Anthony Pappa, Colin Dale, Dave Seaman, Ian Ossia, Corvin Dalek, Elektromajk (Michael Burian), Nathan Cole, Craig Richards, Tomcraft, Luis Osbourne, Namito, Gayle San, Mario Fargetta, Cirillo atď.. Už vtedy títo DJi patrili k špičke tých, ktorí hrávali v tých najlepších svetových kluboch.

Toto všetko môžete opäť zažiť na party Deja vu.

Corvin Dalek - Pounds & Penz

http://www.youtube.com/watch?v=beivRG50p5s
Podľa vlastných slov Corvina Daleka si špeciálne pre túto party pripravuje retro set z roku 2000. Bude to poslednýkrát, kedy si jeho hudbu budete môcť vychutnať a vypočuť tak, ako ste u neho zvyknutí. Od Nového roka totiž radikálne mení svoj hudobný štýl. Tešiť sa tak môžete na termín 28. november 2009 a klub Unique, kde sa najbližšie Deja Vu uskutoční.
Corvin Dalek - Young People (original)
http://www.youtube.com/watch?v=dT3x-c-MLHw

Okrem tejto svetoznámej osobnosti sa môžete tešiť aj na Chrisa Ronsona z Maďarska, ktorý prinesie špeciálny Deja Vu set. Večerom vás budú sprevádzať aj najznámejšieho slovenský DJ Breetha, spolu s  Pappim a Dodo.manom.

Tak nezabudnite. 28. november 2009, klub Unique a Deja Vu, ako sa patrí!
Top