Broadway sa presunie do Bratislavy!

Broadway sa presunie do Bratislavy!

Bratislavské Pasienky sa na dva dni stanú miestom, kde úžasní herci z Broadwaya, skvelí hudobníci a famózni tanečníci predvedú v šou Thriller Live! to najlepšie, čo si momentálne môžete pozrieť naživo v súvislosti s kráľom popu Michaelom Jacksonom!

Avšak na Slovensko nepricestujú len účinkujúci, ale aj kompletný sprievodný tím pozostávajúci z maskérov, vizážistov, stylistov a dokonca aj parochniarov, ktorí sa postarajú sa počas šou budú starať o 30 účinkujúcich! Aby bol servis dokonalý, štáb muzikálu si vyžiadal aj slovenského stylistu, na výpomoc pri obliekaní, žehlení a praní kostýmov. Zvýšenú starostlivosť sa bude venovať aj parochniam, aj vďaka ktorým diváci predstavenia zažijú nielen módny hity toho ktorého obdobia života Michaela Jacksona, ale budú si môcť pozrieť aj prehliadku účesov! Počas jedného predstavenia bude totiž použitých 15 rôznych parochní!

Thriller Live! je jedinečný muzikál o živote Michaela Jacksona s jeho hudbou od čias Jackson 5 až po jeho posledné hity. Tento muzikál žne veľké úspechy počas svojho aktuálneho európskeho turné, ktoré odštartoval za účasti troch členov Jackson 5, bratov Michaela Jacksona – Tita, Marlona a Jackieho.

Vstupenky/tickets na Thriller Live!


 

Top