ABBA THE SHOW sa sťahuje do väčšej haly!

ABBA THE SHOW

17.2. 2010 Žilina - Športová hala
18.2. 2010 Košice - Športová hala
19.2. 2010 Bratislava – Incheba Expo Aréna / hala C
(Klienti, ktorí si zakúpili vstupenky do sektorov: Modrá a červená tribúna v ŠH Pasienky, majú vyčlenené miesta v sektore B - VIP sedenie v Inchebe Expo Aréne/hala C. Klienti, ktorí mali vstupenky zakúpené v sektore voľné sedenie v ŠH Pasienky, majú zabezpečené miesta v sektore C - voľné sedenie v Inchebe Expo Aréne/hala C)

ABBA THE SHOW sa sťahuje do väčšej haly!

ABBA THE SHOW, ktorá sa slovenskému publiku predstaví vo februári budúceho roka sa sťahuje do Incheby. Organizátori museli presunúť show kvôli veľkosti scény. Pódium má šírku 22 metrov a výšku 14 metrov! Nebudú chýbať ani obrovské LED steny. Diváci sa tak môžu tešiť na veľkolepý hudobný aj vizuálny zážitok.  
Dvojhodinové vystúpenie predstaví prierez tvorbou a vývoj kariéry slávnej skupiny ABBA. Na koncerte zaznejú všetky najväščie hity S.O.S, Mamma Mia,  Knowing Me, Knowing You… Špeciálnu pozornosť divákov budú pútať dve známe osobnosti: saxofonista Ulf Andersson a gytarista Janne Schaffer, ktorí boli súčásťou originálnej sprievodnej skupiny ABBA. V druhej časti show nebudú chýbať hity ako Voulez-vous, Super Trouper či Gimme! Gimme! Gimme! Pri skladbe Money, Money, Money sa na divákov znesú stovky zlatých flitrov. Na tohtoročných koncertoch v Prahe a Ostrave sa zišlo vyše 20 tisíc ľudí, ktorí si známe skladby nielen zaspievali ale aj zatancovali.
ABBU vzkriesila švédska skupina Waterloo. Na pódiu ju sprevádza Národný londýnsky symfonický orchester pod vedením Matthewa Freemana. ABBA The Show počas svetového turné koncertovala napríklad v Nórsku, Švédsku, Holandsku, Nemecku, Švajčiarsku, ale i v Austrálii, Japonsku, Filipínách či USA. Obrovský úspech zožala vo Veľkej Británii, kde niekoľkokrát vypredala slávnu Wembley Arénu. Na Slovensku má predstavenie ABBA The Show celkovo 3 zastávky. Po žilinskom koncerte sa skupina presunie do Košíc a potom do Bratislavy.

Švédska skupina ABBA sa preslávila v 70 a 80. rokoch. V roku 1974 zvíťazila vo finále medzinárodnej hudobnej súťaže Eurovízia so skladbou Waterloo. Štvorčlenná kapela ohlásila koniec spoločnej kariéry v roku 1982, ale ich hity sú dodnes v povedomí širokej verejnosti. Členmi úspešnej formácie boli Agnetha Åse Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson a Björn Ulvaeus. Aj keď skupina už dávno nevystupuje, dodnes predáva vyše dva milióny albumov za rok.

Predpredaj vstupeniek na ABBA THE SHOW môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.
Organizátorom podujatia sú agentúry  Music Art a Lafe.

 

Top