NE-YO (usa) koncert so živou kapelou

NE-YO (usa) koncert so živou kapelou

NE-YO, vlastným menom Shaffer Chimere Smith, je celosvetovo známy americký pop a R&B spevák, textár, hudobný producent, herec a príležitostný raper. NE-YO sa svojou tvorbou aktívne zúčastňuje na čele singlových a albumových rebríčkov Billboardu.
Autor troch vlastných albumov „In My Words On“,„Because Of You“ a „Year Of The Gentleman“ počas svojej kariéry spolupracoval na skladbách s interpretmi ako Rihanna, 50Cent, Mario, Mary J. Blige, Faith Evans, Kanye West, Jay-Z a mnoho ďalších. Slová k piesniam piše napríklad pre Whitney Houston, Anastacia, Celine Dion, Enrique Iglesias, Rihanna, Beyonce a taktiež spolupracoval na pripravovanom albume zosnulého Michaela Jacksona.
Z jeho sólovej tvorby sú po celom svete známe hity ako Miss Independent, Closer, Mad, Sexy Love, Because Of You, So Sick a tak ďalej. V súčastnosti, november 2009, vyšiel v Japonsku NE-YOv cd a dvd výber spevákovej tvorby s názvom NE-YO:The Collection - Complete Edition.
 
Umelca svetového mena prinášame aj fanúšikom na Slovensku. NE-YOv koncert sa uskutoční v sobotu 20.februára 2010 v bratislavskej NTC Sibamac Arene. Súčasťou sobotného večera bude aj vystúpenie slovenských Old School Brothers.

Vstupenky/Tickets na podujatie NE-YO (usa) koncert so živou kapelou.

www.neyoworld.com
www.yearofthegentleman.com
www.myspace.com/neyo

Top