KISS

KISS plní životné sny

Členovia legendárnej kapely KISS, ktorí na svojej túre 2010 Sonic Boom Tour neobídu ani Slovensko, splnili životný sen ďalšieho z tisícov svojich skalných fanúšikov. Na ich oficiálnej stránke sa objavil dojímavý príbeh Tima, ktorý je nadšeným a verným priaznivcom KISS už dlhých 32 rokov. Ako sám píše, minulý rok mu diagnostikovali rakovinu pečene v pokročilom štádiu s tým, že mu lekári dali 18 mesiacov života. Takže keď sa dozvedel, že KISS bude koncertovať v meste, kde Tim žije, uvedomil si, že je to asi posledná možnosť, ako by sa so svojimi idolmi mohol stretnúť, čo sa mu aj podarilo. Tim ďalej píše, že vďaka KISS je muzikantom už 29 rokov, nepije alkohol, ani nedroguje.
To, že sa mu podarilo dostať sa do zákulisia a stretnúť sa s členmi KISS, bolo vraj najväčším zážitkom v jeho živote. Len ťažko zadržiaval slzy. Bol to v poradí už 11-sty koncert KISS v Timovom živote a vďaka tomuto stretnutiu na tento večer nikdy nezabudne. Splnil sa mu totiž jeho životný sen.

Treba dúfať, že aj niekoľkí slovenskí fanúšikovia budú mať možnosť stretnúť sa s členmi kapely KISS počas ich pobytu na Slovensku, kedy dňa 29.mája KISS odohrá koncert na v Bratislave.

Info aj na www.xl.sk

Vstupenky/tickets na KISS už v predaji PRÁVE TU !

Top