SWAN LEGEND – Irish Dance Show v Žiline z technických dôvodov presunuté..

SWAN LEGEND – Irish Dance Show v Žiline z technických dôvodov znova presunuté.

Videoprojekčná stena,  poškodená pri závažnej nehode kamióna s technikou pre írsku tanečnú šou SWAN LEGEND, je stále nefunkčná. Z tohto dôvodu sa neuskutoční predstavenie v Žiline ani v náhradnom termíne 18.1. 2010. Organizátori v spolupráci s Garmin arénou a mestom Žilina hľadajú nový termín, o ktorom divákov budú včas informovať. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

„Videoprojekčná stena je špeciálne zariadenie, ktoré tvorí neoddelitelnú súčasť scény aj celej šou a bez ktorého nie je možné predstavenie prakticky uskutočniť „ vysvetľuje producent projektu A.Nejedlo. „Cez všetku snahu sa do dnešného dňa nepodarilo stenu opraviť, lebo chýbajú špeciálne diele, dovážané zo zámoria. Z tohto dôvodu sme boli nútení preložiť aj druhý termín plánovaného predstavenia SWAN LEGEND v Žiline“ vysvetľuje.

„ O novom termíne predstavenia  SWAN LEGEND v Žiline, ktoré malo prebehnúť 18.1.2010 v súčasnosti diskutujeme s vedením žilinskej Garmin Arény aj ostatnými zainteresovanými partnermi a záujemcom ho predstavíme ihneď ako to bude možné“ reaguje na situáciu zástupca promotéra Martin Krátký. „Všetky zakúpené vstupenky pochopitelne zostávajú v platnosti aj na nový termín. V prípade, že sa divákom tento termín z akýchkolvek príčin nehodí, môže požiadať o vrátenie vstupného“ dodáva Krátký.

Ospravedlnili sa aj členovia súboru.  „Je nám to veľmi ľúto, lebo sme sa všetci do Žiliny tešili“ vravia jednohlasne a dodávajú, „je to smola bez ľudského zavinenia, ale takéto veci sa stávajú - všetkým divákom sa veľmi ospavedlňujeme a veríme, že túto situáciu pochopia a nezanevrú na nás“.


Klienti môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené!
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu - CARDPAY, musí vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportal, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27) v Bratislave, alebo zaslať originál vstupenku poštou spolu so žiadosťou o vrátenie vstupného!

Top