TOPFEST 2010

TOPFEST 2010 zverejňuje ďalšie ťaháky: KABÁT a comeback INEKAFE!

Jedno z najväčších slovenských hudobných podujatí - festival TOPFEST pomaly, ale isto zverejňuje ďalšie hviezdne mená na prvý letný prázdninový víkend tohto roka.
2.a 3.júla na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom aj tento rok stretnete skupinu KABÁT a TOPFEST bude zároveň jedným z troch česko-slovenských miest, kde tento rok zahrá v rámci svojho comebacku skupina INEKAFE!

7.ročník festivalu na Zelenej Vode znamená zároveň aj siedmu účasť megaúspešnej českej skupiny, ako ináč aj tento rok s ocenením Český slávik. Minulý rok na svoje 20. výročie hrania v súčasnej zostave sa skupina KABÁT šetrila a odohrala iba 2 exkluzívne koncerty, jeden z nich na Topfeste, kde boli viac ako vydareným sparing partnerom americkým Limp Bizkit a pri tom druhom v Prahe na Vypichu dokonca tromfli aj Madonnu! Na ich narodeninový koncert prišlo 55.000 divákov, čo bolo o 15.000 viac ako na vystúpenie americkej speváčky!
Líder skupiny Pepa Vojtek sa stihol hneď v druhý deň tohto roka po tretíkrát oženiť a teraz sa už teší opäť do práce. Začínajú mu skúšky na ďalší muzikál, so skupinou KABÁT sľubujú nový album a stihli už potvrdiť aj svoju účasť na festivale TOPFEST, kde doteraz nechýbali ako jediná skupina na žiadnom z jeho ročníkov. „Koncert na Topfeste - to je koncert pre priateľov, s ktorými sa pravidelne stretávate ako s rodinou..." povedal na adresu jedného z ich najobľúbenejších festivalov „mladoženáč“ Pepa Vojtek.

O päť rokov kratšie funguje na hudobnej scéne skupina INEKAFE, ktorá sa po 4-ročnej odmlke vracia v roku 2010 opäť na hudobnú scénu a návštevníci TOPFESTu môžu byť exkluzívne pri tom ako prví na Slovensku!
Líder skupiny Vratko Rohoň: „Dôsledky vyhlásenia slova "comeback" vzhľadom na to, že sa každý venujeme svojej práci, sme dôsledne zvážili a preto sme prišli na formu, akou by to mohlo celé fungovať. Tento rok kapela odohrá iba 3 koncerty. Budú to 3 letné festivaly, geograficky rozmiestnené tak, aby vyhovovali všetkým československým fanúšikom /západ, stred a východ bývalého Česko-Slovenska/.
Okrem KABÁTU a INEKAFE už pozná TOPFEST 2010 aj jedného z headlinerov festivalu skupinu MEGADETH, ktorých zatiaľ doplňajú skupiny DESMOD, HORKÝŽE SLÍŽE, CITRON, HARLEJ, ŠKWOR, GROBIANI, BANK OF JOE, MAD FREQUENCY, DEVIL STREET 13, AURORA /HU/, THE FIALKY, VISION DAYS, .RÓMEÓ VÉRZIK, MF, PYOPOESY a ďalší...
To všetko a ešte oveľa viac na 7. ročníku festivalu už teraz v predpredaji za zaujímavú cenu.
Okrem limitovaného počtu dvojdňových permanentiek za špeciálnu cenu 30€ opäť aj limitovaný počet VIP vstupeniek za 65€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, vyhradených toaliet, jedla a nealka zadarmo počas oboch festivalových dní.

TOPFEST 2010 v predpredaji nawww.Ticketportal.sk!

Top