KISS

Frontman skupiny KISS oslavuje narodeniny!

Americký rockový spevák, gitarista, maliar a hlavne zakladajúci člen skupiny KISS Paul Stanley (vlastným menom Stanley Eisen), včera oslávil už 58 rokov.  Zložil alebo sa skladateľsky spolupodieľal na najväčších hitoch tejto nestarnúcej rockovej legendy ako napríklad "Rock and Roll All Nite,  "Detroit Rock City”, "Hard Luck Woman," "I Was Made for Lovin' You," "Crazy Crazy Nights" and "Forever." Paul sa narodil 20.januára 1952 v newyorkskom Queense. Paul v KISS predstavuje tzv. “Starchild”, keďže cez pravé oko má nakreslenú hviezdu. Napriek tomu, že vydal pár sólových albumov, jeho osud je nerozlučne spätý s KISS.

Zaujímavosťou je napríklad jeho účinkovanie v muzikále Fantóm opery v role fantóma v Toronte v roku 1999.

Od roku 2005 sa oficiálne zviditeľnil aj svojimi maľbami, keď ich začal vystavovať a predávať. Z času načas venuje niektoré zo svojich diel na charitatívne účely. Naposledy sa tak stalo 16.januára v Miami, keď jeden z jeho ostatných obrazov venoval do aukcie, výťažok ktorej bude venovaný na podporu umeleckých vzdelávacích programov. Paul Stanley je tiež ambasádorom charitatívnej organizácie About Face, ktorá poskytuje pomoc, informácie a podporu ľuďom s rôznymi tvárovými deformáciami a odlišnosťami.

Už dvakrát podstúpil operáciu bedrového kĺbu. Ako sám hovorí, degenerácia ľavého bedra je čiastočne výsledkom tisícok koncertov, ktoré absolvoval od začiatku 70-tych rokov.

Ostáva len Paulovi zapriať len to najlepšie, veľa elánu, skvelých hudobných nápadov a hlavne nech nám všetkým predvedie v máji fantastickú show, akú vie spraviť len on ako súčasť KISS!

Viac info: www.xl.sk ,   www.kissonline.com ,   www.paulstanley.com

Vstupenky/tickets na KISS už v predaji PRÁVE TU !

Top