TOUHA na Novej scéne

TOUHA na Novej scéne – iba jedno predstavenie

BRATISLAVA (25. januára 2010) - Divadlo Nová scéna svojho času malo v repertoári aj muzikál Krysař od známeho českého muzikanta Daniela Landu v réžii Doda Gombára, táto inscenácia sa tešila veľkej diváckej obľube. Landa svoje muzikálové autorstvo postupne rozšíril o ďalšie tituly – napríklad Tajemství a Touha. A práve Touhu si môžu pozrieť diváci v Bratislave exkluzívne na Novej scéne, kde sa uskutoční iba jedno predstavenie, a to v utorok 16. februára o 19.hodine, keď s ním príde hosťovať pražské Divadlo Kalich.

Muzikál Touha autorskej dvojice Mirjam a Daniel Landa voľne vychádza z ich filmového hitu Kvaska. Súčasný príbeh z muzikálového zákulisia, kde nechýba ani policajná naháňačka a praktiky bulvárnej tlače, je plný hudby a tanca. Veľký priestor v ňom však má hlavne zábava, humor, ba až paródia. Touha mala premiéru 15. septembra 2008 v pražskom Divadle Kalich. Autorkou námetu a libreta je Mirjam Landa, ktorá predstavenie aj režírovala. Hudbu a texty piesní vytvoril Daniel Landa, čiže fanúšikovia jeho muziky sa majú opäť na čo tešiť.

S touto pražskou inscenáciou príde na Novú scénu v Bratislave hosťovať súčasná česká muzikálová spevácka i herecká špička – Jiří KORN, Radka FIŠAROVÁ, Richard TESAŘÍK, Jan KŘÍŽ, Zbyněk FRIC, ale aj slovenskí umelci ako Roman POMAJBO, Henrich ŠIŠKA či Peter VESLÁR.

Vstupenky/tickets na muzikál TOUHA

Top