NE-YO už zajtra v Bratislave

NE-YO už zajtra v Bratislave

Po víťazstve slovenských hokejistov nad Ruskom je tu ďalšia príjemná informácia. Už zajtra, v sobotu 20.februára, sa v bratislavskej Sibamac aréne NTC predstaví spevák NE-YO. Umelec predvedie svoj koncertný program po prvýkrát na Slovensku. V stredoeurópskom regióne je to jeho jediný koncert a to dáva jeho vystúpeniu exkluzivitu v našich zemepisných šírkach.
Spevák, tanečník a herec predstaví fanúšikom hity ako „Miss Independent“, „So Sick“, „Because Of You“ alebo „Closer“ a ďalší prierez z NE-YOvej bohatej produkcie. Koncertný program budú sprevádzať naživo hrajúci hudobníci a tanečníci dajú skladbám ten správny obraz. Preto si nenechaj ujsť tento výnimočný zážitok. Pred koncertom správne naladia obecenstvo DJ Tager a Old School Brothers so svojím dynamickým programom. Začíname o 19:30 hodine.
Predpredaj vstupeniek na NE-YOv koncert zabezpečuje sieť Ticketportal a predpredaj bude trvať do soboty do 18:00 hod. Vstupenky na koncert sa budú predávať aj priamo na mieste v NTC za predpredajovú cenu. Pekný večer!
Bratislava, Sibamac aréna NTC, 20.február 2010.
http://www.myspace.com/neyo

Vstupenky/Tickets na  podujatie NE-YO.

Top