DRACULA

MUZIKÁL DRACULA OZVUČÍ V KOŠICIACH JEDEN Z NAJLEPŠÍCH ZVUKÁROV NA SVETE

 

Diváci, ktorí prídu na obnovenú premiéru najúspešnejšieho českého muzikálu DRACULA do košickej Steel Arény, sa môžu tešiť na skvelý zážitok. Veľkovýpravný muzikál, ktorý videlo na Slovensku a v Čechách viac ako milión divákov, uvidia diváci zo všetkými kulisami, nadhernýmí kostýmami a kvalitným zvukom, o ktorý sa postará Andrea TAGLIA, osobný zvukár svetového umelca Andrea Bocelliho, ktorý pride do Košíc osobne ozvučiť muzikál.

"Rozhodli sme sa pre Tagliu preto, lebo ako jediný zvukár dokázal dokonale ozvučiť Steel arénu na koncerte Andrea Bocelliho pred dvoma rokmi", potvrdil Peter Ďuriš z agentúry Amadeus.  “Pred tým, ako som začal pracovať pre Bocelliho, ozvučoval som po celom svete všetky svetové muzikály, veľmi rád prídem ozvučiť muzikál Draculu do Košíc.”  Taká bola reakcia Tagliu, keď sme ho oslovili o spoluprácu.

Taglia pracoval na príprave a simulácii zvuku pre Draculu v špeciálnych programoch niekoľko týzdňov. Ozvučovacia technológia na muzikál bude privezená z Prahy. Tri dni pred uvedením muzikálu sa bude inštalovať a dolaďovať zvuk. Ďalšie dni sa budú inštalovať pohyblivé kulisy, ktoré budú počas predstavenia zchádzať a vychádzať do výšky 30 metrov. Na ich ovládanie bude použitých 16 počítačom riadených motorov dovezených z Nemecka. Deň pred predstavením budú v Košiciach všetci účinkujúci a budú prebiehať priestorové skúšky pod dohľadom choreografov, režisérov a scénografov.

Obnovená premiéra muzikálu Dracula s hudbou Karla Svobodu v hlavnej úlohe s Danielom HŮLKOM sľubuje divákom skutočný muzikálový zážitok.

Prídťe zažiť muzikál plný emócií v tej najlepšej kvalite 15. mája 2010 do košickej Steel Arény.

Predstavenia budú dve: o 16.00 a 20.00 hod.

                                 

                                                   vstupenky na muzikál DRACULA

 


 

Top