Majstrovstvá Slovenska v kulturistike

Uvidíte špičkových slovenských kulturistov, pobijú sa o majstrovský titul a aj o pozvánky do reprezentácie Slovenska na následných majstrovstvách Európy. Tento rok bude súťažné pole mimoriadne nabité, možno najviac za posledných 10 rokov. Vystúpia kulturisti ako Štefan Havlík, Rasťo Solár, Peter Kokoška, Marián Čambál, Adam Cibuľa, na súťažné pódium sa vracia Ľuboš Turčina a Michal Mokoš.

Z klasikov môžeme očakávať Ruda Kopčoka, Andreja Vargu, Jána Moravčíka a ďalších.
Okrem našich borcov hlavným lákadlom podujatia bude iste pre všetkých Ronnie Coleman, ktorý prijal pozvanie organizátorov a potvrdil svoju účasť. Diváci budú môcť vidieť legendu svetovej kulturistiky, 8. násobného Mr. Olympia.

Súťažiť sa bude v 4 kategóriách športovej kulturistiky - do 70 kg, do 80 kg, do 90 kg a nad 90 kg. Klasická kulturistika bude rozdelená do 2 kategórii - do 175 cm a nad 175 cm.

Samozrejme, že medaily budú udelené podľa oficiálnych pravidiel SAKFST aj v iných hmotnostných kategóriách, no ceny, ktoré budú finančné tak aj vecné organizátori rozdelia iba do týchto kategórii.
Nenechajte si újsť špičkové podujatie, ktoré v našich končinách nemá obdobu. Prídite na majstrovstvá Slovenska v kulturistike mužov 8. mája do Bratislavy.

Ak chcete ísť na majstrovstvá Slovenska v kulturistike, ktoré sa budú konať 8. mája v športovej hale na Pasienkoch v Bratislave, máme dobrú správu. Lístky sú už v predaji, zakúpiť si ich môžete v sieti Ticket portal.

Vstupenky/tickets na Majstrovstvá Slovenska v kulturistike

Top