Michael Szatmary naživo na lodi

Tlačová správa / press release
  
Michael Szatmary naživo na lodi

Novinár, televízny redaktor a vydavateľ Slovensko – židovských novín Delet Michael Szatmary vystúpi naživo 15. mája v Loď Café na Tyršovom nábreží v Bratislave.

Pred rokom vydal prvý sólový album „Between Years“, ktorý si sám produkoval a nahral vo vlastnom bratislavskom štúdiu. V niektorých piesňach naspievali vokály jeho priatelia spoza  oceánu. 

„Muzika je odjakživa moje hobby, nerobím ju za peniaze a pre peniaze. Som odchovaný na elektronickej hudbe. Od nej to bolo už len krok k modernému štýlu house music alebo chillout štýlu. Vždy som sa snažil komponovať tak, aby moje piesne spríjemnili jazdu autom alebo trebárs aj žehlenie“, vysvetlil novinár – hudobník Michael Szatmary. Jeho hudobný štýl je svojský. Má blízko k tanečnej hudbe ale obsahuje prvky synthi popu a džezu.

15. mája o 20tej hodine sa opäť postaví na pódium pred bratislavské publikum.  Na pódiu ho budú sprevádzať renomovaní muzikanti. Na basovej gitare zahrá Samo Alexander zo skupiny Pressburger klezmer band. Spievať bude Kyka Hammel z formácie This is Kevin. Pozvanie prijala aj mladá talentovaná speváčka Natalie. Hrať na bicie bude bubeník a najznámejší slovenský lekárnik Peter Stanko. Hráčku na flautu si pozval z Rakúska. Je to vynikajúca klasická umelkyňa Verona Kramárová. Okrem toho sú pre hostí pripravené aj ďalšie hudobné lahôdky a afterparty s kvalitnými DJmi. 
 
Zmena programu vyhradená!

Viac na www.michaelszatmary.com

Vstupenky/tickets na koncert Michael Szatmary Live

Top