Tiësto - Kaleidoscope world tour

Tiësto - Kaleidoscope world tour

Po párty „storočia“ opäť prichádza na Slovensko ikona tanečnej scény – DJ Tiësto so svojim world tour Kaleidoscope. Jeho šou neustále zapĺňajú štadióny, športové haly a festivaly po celej zemi. Po veľkom úspechu sa v rámci svojho najnovšieho turné vracia na Slovensko. V Bratislave sa predstaví 4. júna 2010.

Fenomenálny DJ sveta navštívi Bratislavu už začiatkom júna. Spolu s ním sa na jednom pódiu predstaví aj známy exportér slovak soundu Tomáš Haverlík, ktorého skladby vydávajú hudobné vydavateľstvá po celom svete. Pozvali sme aj elitu maďarskej DJ-skej scény Yvela & Tristana. „Ich producentská práca je založená na melódiách plných pocitov a eufórie a práve preto sme ich pozvali na náš megaevent,“ sľubuje organizátor z prestížnej slovenskej produkčnej a bookingovej agentúry Slovakia promotion Milan Buček. Ako ďalej povedal na tlačovej konferencii, ďalším z úspešných hostí tanečnej scény bude predstaviteľ značky Foundation record Chriss Ronson.

A tým úspešnými menami organizátor rozhodne nekončí. Zastúpenie na tejto párty bude mať aj svetové hudobné vydavateľstvo Global Underground, ktoré bude vôbec prvýkrát na Slovensku prezentovať Trafik so svojim live vystúpením.

Alex M.O.R.P.H.  &  Woody van Eyden sú ďalší zo zahraničných hostí a tvoria špičkou toho, čo sa za ostatnú dobu v Nemecku zrodilo. Sú predstaviteľmi  značky Vandit, ktorá patrí jednému zo svetových DJ-ských lídrov Paulovi van Dykovi. Večer uzavrie známy hlas relácie 4 Elements DJ Breeth.

Tentokrát na Tiësta čaká jedna z najväčších hál v Bratislave, vo výstavisku Incheba. Stále najžiadanejší DJ sveta sa tu predstaví v piatok, 4. júna 2010.

Vstupenky/Tickets na podujatie Tiësto - Kaleidoscope world tou

Top