TOPFEST 2010

TOPFEST 2010 AJ S CAVALEROU CONSPIRACY A TANEČNOU SCÉNOU!

Prvý letný prázdninový víkend v roku sa už tradične nesie v znamení otváracieho hudobného festivalu leta pod názvom TOPFEST. Ten tohtoročný v čase od 2. do 3.júla prinesie do areálu oproti Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom opäť hviezdne mená a opäť niečo nové! K Megadeth, Status Quo, Kabát a comebackovým Inekafe pribudne nielen brazílska smršť Cavalera Conspiracy, ale aj celý jeden stage pre fanúšikov tanečnej scény so zaujímavými hviezdami!

7.ročník festivalu nenecháva nič na náhodu ani tento rok a po úspešnom bratislavskom koncerte v roku 2008 privíta tentoraz pri Novom Meste nad Váhom bratov Iggora a Maxa Cavalerovcov spolu s ich bandou CAVALERA CONSPIRACY. Brazílsko-francúzsko-americká metalová smršť je tou najlepšou pozvánkou pre fanúšikov bývalých členov skupín SEPULTURA  alebo SOULFLY o to viac, že práve v týchto hodinách dokončujú v štúdiu v Los Angeles ich najnovší album. Je teda viac ako pravdepodobné, že práve publikum na TOPFESTE 2010 zažije koncertnú premiéru niekoľkých skladieb z chystanej novinky!

Už minulý rok pri účasti LIMP BIZKIT prešiel nový a väčší priestor festivalu oproti areálu na  Zelenej Vode poriadnym „krstom ohňom“  a tento rok sa rozhodli organizátori areál opäť zväčšiť : „Radi by sme návštevníkom Topfestu vytvorili čo najlepšie podmienky a tak sme sa rozhodli, že samotný nový areál zväčšíme ešte o skoro 100%! Dvakrát taký areál nám ponúkne viac možností na stanovanie a kempovanie, keďže minulý rok bolo stanové mestečko zaplnené už pred samotným začiatkom a okrem ďalších noviniek spomeniem ešte jednu podstatnú. Na základe ohlasov a žiadostí na našom fóre, kde pozorne načúvame našim fanúšikom sme sa rozhodli vrátiť do programu aj tanečný stage a to dokonca vo veľkom štýle “ prezradil organizátor Dušan Drobný, ktorý sa teší, že sa opäť potvrdí, že Topfest nie je len pre rockerov a metalistov, ale že si tu nájde každý tú svoju obľúbenú hudbu.

Tanečný stage sľubuje kvalitnú tanečnú hudbu, čoho zárukou je už samotný názov tohto pódia – Lovely Experience. Fanúšikovia Lovely Experience určite vedia, že tento tanečný zážitok môžu zažiť iba raz za rok, ale noc plná emócií, prevapení, kvalitnej hudby a naozajstných zážitkov stojí za to! Tento rok však nastane zmena, pretože tanečný stage na Topfeste prinesie nezabudnuteľné zážitky počas dvoch nocí tanečného šialenstva a pre niekoľko tisíc ľudí ako veľké festivalové pódium so svetovými hviezdami, kvalitným technickým vybavením a filozofiou, ktorá je pre toto podujatie samozrejmá.

To všetko a ešte oveľa viac na 7.ročníku festivalu už teraz v predpredaji. Dvojdňová vstupenka za 33 €,
a limitovaný počet VIP vstupeniek za 65€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, vyhradených toaliet, jedla a nealka zadarmo počas oboch festivalových dní.

TOPFEST 2010
MEGADETH /USA/, STATUS QUO /UK/, CAVALERA CONSPIRACY /BRA-USA/, KABÁT,  INEKAFE, DESMOD, HORKÝŽE SLÍŽE, POLEMIC, ANETA LANGEROVÁ, PARA, CITRON, HARLEJ, ŠKWOR, KOCHANSKI, FUNNY FELLOWS, AURORA /HU/, GROBIANI, BANK OF JOE, MAD FREQUENCY, BRAINSCAN, DEVIL STREET 13, AURORA /HU/, THE FIALKY, VISION DAYS, TRAKTOR,.RÓMEÓ VÉRZIK, MF, PYOPOESY, PUNKREAS, FUERA FONDO, EX-TIP, PODFUCK, ODPAD, GALADRIEL, MAJSTER KAT, HOSPITAL BUKRA, PRAGUE SKA CONSPIRACY, FAST FOOD ORCHESTRA, DOGA, PADDY AND THE RATS, DEPRESY, MF, DOCTOR P.P., BORRA, WERGLUV PJOS, TALKSHOW, HOVNOCUC, CHARLIE STRAIGHT, UKND, HT, NAČO NÁZOV, THE DOWNHILL, SOCIÁLNÍ TEROR, SMOLA A HRUŠKY, GOODBYE LENIN, METROPOLIS, CITY, ALONE a ďalší...

Top