Rock pod kameňom - Open Air Fest Snina

13. - 14. august 2010
RO Rybníky - Amfiteáter   
      
Priaznivci dobrej muziky budú mať možnosť stretnúť  a zabaviť sa na Sninských Rybníkoch na 8. ročníku hudobného festivalu Rock pod Sninským kameňom. 13. a 14. augusta sa Sninské Rybníky stanú centrom dobrej zábavy a skvelej muziky.
Piatok 13. augusta na festivale vystúpi  najúspešnejšia česká kapela  KABÁT. Okrem nich hlavnými ťahákmi tohoto dňa budú aj kapely Alkehol, Tublatanka.
V sobotu 14. augusta prvýkrát na Slovensku vystúpi  švajčiarska hard-rocková legenda Gotthard. Predstaví sa aj jeden z najlepších hlasov na svete TARJA TURUNEN z Fínska. Ich vystúpenia budú určite výnimočným a nezabudnuteľným zážitkom. Muzikanti, ktorí budú TARJU v Snine sprevádzať taktiež patria medzi elitu. Spomenieme len Mike Terannu,  je jedným z najlepších a najtvrdších bubeníkov sveta, či Maxa Lilju, bývalého hráča na violu v Apocalyptica.
Ďalší účinkujúci:
ARAKAIN (CZ), ŠKWOR (CZ), INTERITUS (CZ), The REASON (PL), Horyzont Zdaržeň (PL), slovenské kapely ALIAS, AC-DC Revival SEXIT, KARPINA, MAHAGON, PREZIDENT KLAUN, PUSSY BUSTERS, ROCKOVÁ GILOTÍNA, RAVEN CLAW, TRISTANA, The NOW,
Viac informácií o festivale Rock pod Sninským kameňom nájdete na stránke
www.rockpodkamenom.sk.
Vstupenky / Tickets na Rock pod kameňom
Top