6. Narodky Rádia SiTy

Rádio SiTy odpáli narodeninovú sex bombu!

Najtanečnejšie rádio SiTy pripravuje pikantnú narodeninovú oslavu. Leto v Bratislave vyvrcholí s krásnymi ženami, najlepšími dídžejmi, zvodnými hitmi a sexi ikonou tanečnej hudby zo skupiny Fragma. Navyše, po tejto párty bude mať Slovensko o jedného milionára viac!
Rádio SiTy oslavuje „6. Narodky“ 31. augusta v najväčšom klubovom komplexe Bratislavy a s tými najväčšími tanečnými hitmi. O dve pódiá sa podelia dídžejské esá Bratislavy s priateľmi Igora Kmeťa jr., Rytmusom, Tinou, vystúpi aj Robo Opatovský a Čistychov. Najväčším ťahákom je sexi ikona tanečnej scény, speváčka Damae so skupinou Fragma.
„Ide zatiaľ o našu najväčšiu akciu tohto druhu a zodpovedajú tomu aj výhry,“ hovorí otec Rádia SiTy, Rastislav T. Lehotský. V tombole sa už teraz hrá o nový rodinný dom, osobné auto, 3D televízor a hromadu skvelých cien.
Bratislavské Rádio SiTy sa po prvý raz ozvalo v étery 31. augusta 2004 a odvtedy si vybudovalo silnú pozíciu na trhu, jasnú profiláciu a neustále sa rozširujúcu poslucháčsku základňu. Rádio SiTy je najtanečnejšie rádio v meste.

Rádio SiTy: 6. Narodky
31. august, klub Dopler, Bratislava
Účinkujú:
Igor Kmeťo jr.
Rytmus
Tina
Robo Opatovský
Čistychov
Všetci dídžeji rádia SiTy
Hlavná hviezda večera:
Fragma

Narodeninová tombola
Nový rodinný dom, osobné auto, 3D televízor a hromada skvelých cien

Vstupenky na 6. Narodeniny Rádia SiTy

Top