KAREL GOTT a EVA URBANOVÁ

Hudobná udalosť roka sa blíži. Koncert z exkluzívneho spoločného turné Evy Urbanovej a Karla Gotta zažije i publikum v bratislavskej SIBAMAC Aréne 4.novembra a košická STEEL Aréna 6. novembra.

Eva Urbanová a Karel Gott sa po dvanástich rokoch znovu stretnú na spoločnom turné. Presný repertoár je ešte v tejto chvíli zahalený tajomstvom, vrátane skladieb pre spoločné duetá. Umelci chcú svoje publikum prekvapiť. Jediné, čo sa zatiaľ dá přezradit,  je, že Karel Gott uvedie svoje nejväčšie hity a Eva Urbanová sa predstaví s absolútne inými – pre ňu netradičnými skladbami – zo žánru rock a heavy metal.
Každý bude mať  v rámci predstavenia svoje vlastné koncertné vystúpenie. Vyvrcholením budú zmieňované spoločné duetá. Predstavenie tak bude trvať viac ako dve a pol hodiny. Obaja umelci bude doprevádzať  Boom!Band  Jiřího Dvořáka. Prečo práve oni, vysvetľuje Karel Gott: „Je to orchester, ktorý zahrá pop, rock, jazz a i klasiku.Sú to muzikanti, na ktorých je vidieť, že ich to baví. Rovnako ako my dvaja majú radi ľudí, čo publikum veľmi rýchlo spozná. Sú to muzikanti, ktorých neprekvapí žiadny žáner. Neexistuje nič, na čo by nestačili“.
Príďte  sa presvedčiť a užiť si dokonalé vystúpenie najväčších hviezd nielen českej hudobnej scény, pričom zakúpenie vstupenky netreba, samozrejme, odkladať.
Viac  informácií nawww.212.sk

Top