LODENICA 2010

Americká hviezda country & bluegrass na LODENICI!

Držiteľka nominácií Grammy Award Claire Lynch vystúpi budúci týždeň na Slovensku v Piešťanoch!

Dátum/Date: 26. - 28. augusta 2010 brány sa otvarajú 26. augusta od 16:00hod
Miesto/Place of festival: Autocamp Pieštany

Vstupenky/tickets na podujatie LODENICA 2010 v predaji!

Svetoznáma Claire Lynch (USA) zavíta so svojou kapelou Claire Lynch Band po troch rokoch na Slovensko. Claire Lynch je americká speváčka, gitaristka, skladateľka, nepochybne jedna z najuznávanejších "dám" svetového bluegrassu a vystúpi na festivale LODENICA 2010 v Piešťanoch, už v piatok 27. augusta 2010. Táto americká speváčka, gitaristka a autorka Claire Lynch, tento krát v sprievode kapely v obsadení Matt Wingate (gitara, mandolína, spev), Mark Schatz (kontrabas, clawhammer banjo) a Jason Thomas (mandolína, husle, spev) vystúpia na festivale LODENICA v Piešťanoch už budúci týždeň.

Neprepásnite príležitosť vypočuť si speváčku, ktorá bola dvakrát nominovaná na prestížnu Grammy Award za najlepšie bluegrassové album!

Claire Lynch je držiteľkou prestížneho ocenenia IBMA v kategórii "Speváčka roka" (1997), a nominovaná aj v IBMA awards 2006 vo viacerých kategóriách. Navyše bola nominovaná tiež na svetoznámu cenu grammy v kategórií album roka za albumy Moonlighter (1995) a Silver and Gold (1997).

Informácie o Claire Lynch nájdete na www.clairelynch.com a www.lodenica.sk

Vstupenky/tickets na podujatie LODENICA 2010 v predaji!

Top