ELÁN v Nitre

V 7O. rokoch sa  kluby a zábavy stali ich domovom. Za slovom elán sa ukrýval spolok chalanov s celkom pestrým životom a hlavne čertovsky dobrou muzikou. Len čo po prvýkrát  zaspievali Kaskadéra, odsúdili sa k úspechu. Preplnené športové štadióny, davy fanúšikov, jeden vydaný album striedal druhý. Úspech sa stupňoval. Elánizmus - život, štýl a pozitívna vlna energie. Splnený rozprávkový sen a  šialená rýchlosť. Trvalo to dlho.
Po nekonanom rande s kráskou na pražskom orloji bol návrat Joža Ráža a skupiny Elán na pódia považovaný za zázrak. Opäť vypredané turné, Megakoncert na Letnej a doposiaľ jediná slovenská skupina, ktorá pokorila hudobný Olymp - newyorskú Carnegie Hall. Vypredaná americká sieň slávy zapísala meno Elán do svojich dejín vedľa Beatles,  Doors a  Rolling Stones.
Jožo, Jano a Vašo - nekonečná túžba, boj, pokora i rozum. Sú tu stále. Iní a  pritom rovnakí. Na pravdu a lásku veria stále.
Nitrianske radio.MAX bolo hlavným aktérom, aby sa táto slovenská superskupina po 20. rokoch opäť objavila na nitrianskom koncertnom pódiu. A keď návrat, tak poriadny. Najväčšie pódium, silný zvuk, megasvetelný park a zadnú projekciu privezie 7 kamiónov. V Nitre bude mať slovenská legenda celosvetovú premiéru nového koncertného programu – ANJELSKA DAŇ.
Stane sa tak v sobotu
25.septembra 2010 o 20.00 hod. na Amfiteátri v Nitre.
A očakávanie?
Na megakoncerte skupiny ELAN v Nitre sa zabaví 15 tisíc fanúšikov.

Cena vstupenky v predpredaji 15,- EUR

Vstupenky na koncert ELÁN

Top