Chrismas cirkus show Oleg Ivanov

Chrismas cirkus show Oleg Ivanov

Začiatkom decembra má toho človek všetkého dosť. Pochmúrne jesenné počasie, vysedávanie v školských laviciach či pracovné dni plné hektiky a nepokoja. Prečo si neoddýchnuť, nezabaviť sa a nedopriať si nezabudnuteľný zážitok? Darujte svojim deťom a sebe na Mikuláša okrem sladkostí aj trochu zábavy a uvoľnenia.
Počnúc 6. decembrom Vás v Trnave, Nitre (10.12.), Martine (11.12.) a napokon v Ružomberku (12.12.) očakávajú majstri z Christmas Cirkus Show Olega Ivanova. Predstavenie  s medzinárodnou účasťou ponúka artistické vystúpenia umelcov z Brazílie, Portugalska, Litvy, Ruska či susedného Česka - klaunov, trampolíny alebo umelecké prejavy z ríše zvierat. Pripravte sa na vrtkú opičiu šou alebo futbalové kreácie psích reprezentantov. Ak by sa Vám tieto predstavenia zdali málo dynamické, „cár ruských cirkusov“ má ešte skryté eso v rukáve. V momente, keď si poviete, že ste už videli všetko, zaburácajú motory a Vy už budete ledva stíhať sledovať ako sa trojica motorkárov pod
vedením svetoznámeho brazílskeho kaskadéra Daniela Diorioa preženie v Guli smrti. Daniel je na slovo vzatý odborník a hazardér so svojím životom. Nebezpečné kúsky predvádza v obrovskej 6-tonovej konštrukcii pri rýchlosti takmer 100 kilometrov za hodinu už od svojich štrnástich.
 
Vstupenky/tickets na Chrismas cirkus show Oleg Ivanov

Top