UPRISING Winter Edition

4. december 2010 o 19.00 h
MMC, Bratislava /Majestic Music Club, Karpatská 2/

MACKA B & ROOTS RAGGA BAND
IRIE RÉVOLTÉS

Organizátori najväčšieho bratislavského a jedného z najväčších slovenských festivalov vôbec - Uprising Reggae Festivalu - sa rozhodli usporiadať aj jeho zimnú edíciu s názvom ´´UPRISING Winter Edition´´. Akcia sa tentokrát bude niesť v duchu rozlúčky s uplynulým rokom, v klubovej atmosfére bratislavského MMC (Majestic Music Club, ex-Babylon, Ymca), 4. decembra 2010. Na toto podujatie prijali pozvanie interpreti, ktorí majú u nášho publika najväčší ohlas z predchádzajúcich ročníkov festivalu. Macka B & Roots Ragga Band, a Irie Révoltés.  

Macka B, nestárnuci veterán britskej scény patrí na Slovensku ale aj celosvetovo k najznámejším a najžiadanejšim reggae umelcom. Vystúpi so svojou kapelou Roots Ragga Band.

Irie Révoltés, jedna z najenegickejších reggae kapiel, ktorá svojou strhujúcou show dostáva do varu festivalových nadšencov po celej Európe, zaútočí po druhýkrát na slovenské publikum. Na Slovensku finišujú svoje turné k aktuálnemu albumu Mouvement Mondial. Francúzko-nemecká formácia Irie Révoltés hrá chytľavý mix dancehallu, reggae, hiphopu a soulu okorenený štipkou ska. Získava si srdcia tisícov fanúšikov a patrí na popredné miesta európskej reggae scény.
www.uprising.sk



Vstupenky / Tickets na UPRISING Winter Edition
Top