Le Grande House

Exkluzívne podujatie Le Grande House sa predstavuje v špeciálnej XL edícii.
 
Vďaka neutíchajúcemu sa snaženiu organizátorov Le Grande House party už svojim tretím rokom pôsobenia nielen na Slovensku patrí k najnavštevovanejším podujatiam. Za celé obdobie si získala niekoľko desiatok tisíc fanúšikov. Hlavnou myšlienkou bolo priniesť ľudom novú dimenziu zábavy v podobe známych a obľúbených umelcov, kvalitného zvuku, osvetlenia, dekorácií a špeciálnych efektov.
Pre usporiadanie tohto značkového podujatia sa vždy volili obľúbené priestory a kluby.
 

19. novembra sa svojim fanúšikom predstaví DJ Wippenberg!
 
Matador elektronickej hudby patrí medzi najvýznamnejšie osobností poslednej doby. Jeho DJská práca ho dostala do celého sveta, keď absolvoval turné z Nemecka do Ruska, od Austrálie po Brazíliu a objavil sa aj v Severnej i Južnej Amerike, Ázii a Indii.
V roku 2010 prijal nomináciu od IDMA za najlepší proggresive house track popri umelcoch, ako David Guetta a Deadmau5. Svojou hudobnou produkciou sa preslávil aj v podobe remixov pre Paul Van Dyke, Sebastian Ingrosso, Axwella známych ako The Swedish House Mafia, ktoré nenechávajú na parkete nikoho chladným.
 
Jeho hity „Pong“ a „Chakalaka“ sa stali jedny z najhranejších skladieb na celom svete a s veľkou obľubou ich hrajú velikáni ako Tiesto, Eric Prydz či Armin van Buuren. Dôkazom toho je umiestnenie v rebríčku najpredávanejších trackov na známom hudobnom portály Beatport neuveriteľných 12 týždňov. Wippenberg je charakteristický hudobným vkusom, ktorý nemožno zaradiť do jedného určitého žánru. To, ako veľmi rád kombinuje rôzne štýly vás presvedčí v exkluzívnom dvojhodinovom sete.
 
Pripájame ukážky najznámejších pesničiek:
http://www.youtube.com/watch?v=U-XeJePIz5U
 
http://www.youtube.com/watch?v=fpvihdUVpUI
 
http://www.youtube.com/watch?v=aI6k8dBDcmc
 
Ďalšou významnou osobnosťou ktorá svojim vystúpením poteší návštevníkov je DJ, producent a promotér Charlie Clubber, zakladateľ spomínanej party. Jeho viac ako 10 ročné skúsenosti, mu tento rok priniesli zaslúžený úspech v podobe vystúpenia vo svetoznámych kluboch Amnesia Ibiza v Španielsku a Ministry of Sound v Londýne. Navyše začiatkom roka mu londýnske vydavateľstvo vydalo jeho prvý track „Party Shaker“, ktorý zožal úspech aj na Ibize a bol vydaný na kompilácií Amnesia Ibiza Deejay Session Vol 6. (2010) ako úvodný track.
 
DJ Pappi je už 15 rokov neodmysliteľnou súčasťou každej väčšej party a festivalu nielen v Bratislave a nebude chýbať ani na pokračovaní Le Grande House. Už koncom 90tych rokov jeho charizmatický úsmev a skvele namixované progressivne sety ovplyvnili  smerovanie slovenskej elektronickej scény a jej samotný vývoj. Je momentálne najdlhšie aktívne pôsobiaci DJ na slovenskej housovej scéne a môžeme ho kľudne nazvať otcom house music u nás.
 
Tento večer bude významným aj pre Laddy M a jej fanúšikov. Služobne najmladšia členka z trojice djov z Charlie & Clubbers Community bude oslavovať svoje narodeniny. Za pomerne krátku dobu pôsobenia stihla absolvovať jej najvýznamnejšie vystúpenia v kluboch Ministry of Sound a Hed Kandi v Egypte, Coalition vo Veľkej Británii, otvorenie klubu Q-bar na Cypre či Ibiza Boat Tripin v Španielsku. Rezidentúru Le Grande House podujatí prijala v roku 2009 a v jubilejnom 30 pokračovaní vás poteší svojim hodinovým narodeninovým mixom. 
 
A to zďaleka nie je všetko!
V programe nebudú chýbať ďalší významní DJi zo slovenskej a českej tanečnej scény, ako
Fresh Clubber, Kid Diesel, Martin Hloch, Dave Boyle a Paul Boski.
Organizátori s potešením oznamujú, že atmosféru doplnia sexi gogo tanečníčky, záhadní umelci, nové zvukové a  svetelné technológie. Podujatie sa bude konať v priestoroch klubu Dopler, ktorý sa pýši svojou bohatou históriou.
Tešíme sa spolu s vami na exkluzívne podujatie pod značkou Le Grande House.
Všetkým nadšencom dávame do pozornosti predpredaj výhodnejších vstupeniek v sieti Ticketportal.
 
Viac informácií získate na stránkach
www.charlieclubbers.net

http://www.charlieclubbers.net/sk/news/le-grande-house-xl-edition-at-dopler-bratislava.html

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Le Grande House, Xl edition

Top