Oldies party rádia BEST

V novembri naživo hity legendárnej kapely Boney M.

Mladé rádio, rádio Best, ktoré však hrá staré hity oslávi 16. novembra svoje 3. narodeniny vo veľkom štýle. Hity, pri ktorých sme vyrastali, osvedčení DJi a new Boney M je zostava, ktorá rozprúdi narodeninovú párty v Doplery. Rádio Best nenecháva nič na náhodu a stavilo na najlepších slovenských Djov. Počas večera sa na hlavnom pódiu vystriedajú DJi ako Dj Flebo, DJ Julo Loderer alias JLDJ, DJ Pizaman a za mixpultom narodeniny rádia oslávi aj jeho zakladateľ Rastislav T. Lehotský známy ako DJ RTL. Na svoje si prídu aj fanúšikovia štýlu funky. Rádio Best pripravilo aj druhé pódium - Dance memories Funky pódium,  na ktorom budú počas noci hrať Laco Miki Mikuš a Maťko Jendík Jendek.

Zahraničným hosťom bude kapela new Boney M pod vedením Franka Fariana, ktorý stál aj za pôvodnou zostavou legendárnej skupiny Boney M.

Frank Farian bol pôvodne nie veľmi uspešným spevákom nemeckých šlágrov. Frank Farian tak založil zostavu, ktorá by s jeho skladbami vystupovala. Dal dohromady modelku, jej jamajskú priateľku a speváčku a tanečníka. Meno kapela získala podľa istého austrálskeho seriálu, ktorý v tom čase Frank sledoval a kde hlavná postava sa volala Boney.
K tomuto menu pridal ešte M.

Následne sa kapela preslávila hitmi ako Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Rasputin, Gotta Go Home, Daddy Cool a dalšie. Frank Farian po rokoch zostavil novú Boney M, presne podľa pôvodného modelu kedy zachoval skladby aj imidž skupiny.

Skladby tejto formácie dodnes inšpirujú umelcov. Taká Lady Gaga si od nich požičala "Ma-ma-ma" zo skladby "Ma Baker" čo použila vo svojom hite "Poker Face".

Narodeninová Best Oldies párty začne 16.novembra o 20:00 h.

V Bratislave BEST vysiela na frekvencii 95, 6 MHz, s ktorou pôvodne štartovalo 12.12.2007, no postupne v priebehu troch rokov rozšírilo svoje pokrytie aj o Trnavu /93,0/ a Žilinu /98,0/. Pridelenú banskobystrickú frekvenciu 95, 6 MHz, plánuje spustiť na prelome rokov 2010/2011.

Vstupenky na Oldies party rádia BEST

Top