PETJAZZ 2010

PETJAZZ 2010 – 10. narodeniny festivalu
v Klube Za zrkadlom, Rovniankova 3
2.12.2010  o  19:00 h

Program jubilejného desiateho ročníka petržalského jazzového festivalu PETJAZZ bude mať všetko – mladé talenty, strhujúce funkové groovy aj klasický jazz, takže na svoje si príde doslova každý. Príďte aj vy osláviť desiate narodeniny festivalu a vychutnajte si jednu z NAJ udalostí jazzovej sezóny 2010.

Účinkujú: 
SANYLAND & SUE
MARTIN VALIHORA & FUNK PUNK PROJECT
GAIL ANDERSON AND MILO SUCHOMEL QUARTET

SANYLAND & SUE  je obnovené zoskupenie excelentných slovenských hudobníkov okolo Sláva „Sanyho Gréka“, výnimočného autora piesní, ktorého tvorba sa s autentickou lyrikou a prirodzenosťou pohybuje naprieč žánrami a ponúka tak poslucháčom príjemný a nevšedný hudobný zážitok - "cross-over" jazzu, blues, pop a world music.
Skupina aktuálne predstavuje nový koncertný program "Sanyland - Island of Eikelleia" v ktorom dominuje mladá talentovaná speváčka s expresívnym prejavom Zuzka Sue Mikulcová - víťazka súťaže "Nové tváre slovenského jazzu 2009".

Martin Valihora & Funk Punk Project

Progresívne kombinácie jazzu, funku a možno aj punku :) ulahodia poslucháčom, ktorí majú radi nové formy jazzu. Renomovaný bubeník Martin Valihora okolo seba zoskupil nemilosrdnú zostavu, ktorá bez zaváhania rozlúskne každý groove. Martinove našľapané rytmy bude svojimi basovými linkami dopĺňať Juraj Griglák a svojim doprovodným resp. sólovým umením nás budú udivovať Mišo Bugala na gitare a Eugen Vizváry na klávesoch.

Gail Anderson and Milo Suchomel Quartet

Milo Suchomel je na slovenskej jazzovej scéne meno dobre známe a spolu s Ľubošom Šrámekom vystupovali na Petjazze už v samotných začiatkoch festivalu. Pre jubilejný desiaty ročník si prichystali špeciálny program. Aktuálna zostava je Milo Suchomel (tenor saxofón), Luboš Šrámek (piano), Štefan Bartuš (kontrabas). Špeciálnym hosťom bude srbský bubeník Dušan Novakov. Inštrumentálny quartet doplní americká speváčka Gail Anderson. Môžeme sa tešiť na jazz plný živelnej energie a harmonických plôch v podaní mladej generácie slovenských jazzových muzikantov a ich zahraničných hostí.


Dátum: 2.12.2010 Štvrtok
Začiatok podujatia: 19:00 hod
Miesto: Klub Za zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava - Petržalka
Vstup:
Predpredaj: 6
Na mieste:  8 €

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie PETJAZZ 2010 – 10. narodeniny festivalu

Top