TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU

HORKÝŽE SLÍŽE SPOLOČNE S POLEMICOM VO FEBRUÁRI NA TURNÉ!

Viac ako úspešné minuloročné turné Horkýže Slíže pod značkou TOPFEST si chalani z našej najúspešnejšej koncertnej skupiny pripomenú, ako inak ďalším slovenským turné, tentoraz s názvom TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU.  A nejdú do toho sami! Od 11.februára prebehne v 6-tich slovenských mestách asi najdivokejšie turné v histórii, pretože tentoraz budú slovenské športové haly brázdiť spoločne so skupinou POLEMIC!

Nitrianska punk-rocková legenda označovaná neoficiálnym titulom „najlepšia slovenská koncertná skupina“ a najlepšia tanečná ska skupina týchto končín spájajú svoje sily, aby po minuloročných vypredaných turné na oboch stranách rieky Moravy potešili tentoraz svojich slovenských fanúšikov.

Čo na takéto spojenie hovorí líder Horkýže Slíže Kuko? “Nechcem, aby to znelo ako nejaké klišé, ale na toto turné sa nedá netešiť...Naši fanúšikovia vedia, že sa na nich dobre pripravíme, ale toto bude dvojnásobná paľba šialenstva a divočiny! Chystajte sa už dnes, lebo to, čo na vás vypálime vo februári ste ešte nezažili!“

Medzi skladbami určite nebude chýbať ani aktuálny hit „Farmár hľadá ženu“ z mini CD Strana A, ktoré Horkýže Slíže, presnejšie Kuko vydal pred pár týždňami a ktorý si už na internete vypočulo viac ako 150.000 fanúšikov skupiny..

Organizátor turné Dušan Drobný z agentúry DUNA dodáva: „Kto pozná koncerty Horkýže Slíže vie, že musí byť každou sekundou počas koncertu pripravený vybehnúť na pódium a zapojiť sa, ale tentoraz chystáme niečo extra, čo by asi na turné takýchto rockerov nikto nečakal...Veríme, že bude po roku opäť dobrá zábava, skvelé zážitky a hlavne plné haly. Sľubujem, že na koncertoch nebude chýbať množstvo rôznych súťaží o zaujímavé ceny a darčeky!“

Zárukou a jednoznačnou pozvánkou musí byť spojenie skupín, ktoré Slovensko brázdia už dve desiatky rokov, ale aj viac ako prijateľná predpredajová cena už za 5 €.

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal

TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU 
11.2.2011 Aréna Poprad, Uherova 4680
12.2.2011 ICE Aréna Prešov, Pod Kalváriou 50
18.2.2011 Aréna Brezno, Štvrť L. Novomeského 34
19.2.2011 Dom kultúry Červeník, Kalinčiakova 26
25.2.2011 Športová hala Pasienky Bratislava, Trnavská cesta 29
26.2.2011 Športová hala Trenčín, Mládežnícka 1

Začiatok koncertov: 18:00 hod.
Cena:  5 €

Top