TERROR (usa)

TERROR (usa)
FIRST BLOOD (usa)
LIONHEART (usa)
BACKTRACK (usa)

14.2.2011, Bratislava – Randal Club

     Obscure promotion uvádza slovenský koncert americkej hardcorovej legendy TERROR! Američania sa predstavia v pondelok 14.2.2011 v bratislavskom klube Randal, v rámci svojho európskeho turné na podporu albumu "Keepers Of The Faith". Ako support ďalej vystúpia ďalšie americké hardcorové skupiny, konkrétne FIRST BLOOD, Lionheart a BackTrack.
     Kapela TERROR vznikla v roku 2002 v Los Angeles a od samého začiatku na seba strhla pozornosť svojou hudbou, ktorá je dokonalou zmesou "old school" HC, thrashu a punku. TERROR sú známi tým, že tvrdohlavo odmietajú akékoľvek hudobné módne vplyvy a s neústupčivosťou sebe vlastnou si idú svojou cestou, bez toho aby sa museli obzerať napravo alebo naľavo. Paradoxne aj napriek jasnej štýlovej vymedzenosti, kam nepatria žiadne trendové parádičky, sú TERROR kapelou, ktorá sa teší masovej priazni mladého publika, ktoré ju spoločne s HATEBREED uznáva ako hlavné ikonu modernej hardcorovej scény.
     Nahrávky One with the Underdogs (2004), lowest of the Low (2005), Rhythm Amongst the Chaos (2007) alebo predposlednej The Damned, The Shamed vykopli kapelu do popredia zámorské a neskôr aj európskej scény, pričom popularitu si poctivo budovali aj preslávenými živými vystúpeniami, ktoré sú zvyčajne plná stagedivingu, circle pitu a ďalších podobných radovánok. Bez preháňania možno tvrdiť, že na svojich koncertoch dokážu, ako jedni z mála, navrátiť medzi fanúšikmi pôvodnú srdečnú atmosféru hardcorových akcií, ktoré akoby už z koncertných sál pomaly vyprchali. TERROR tak v kladnom zmysle nadväzujú na prácu svojich uznávaných kolegov ako sú CRO-Mags alebo AGNOSTIC FRONT a pokračujú tak v nasmerovaní pôvodnej hardcorovej línie.
     V minulom roku nahrali a vydali zbrusu nový album nazvaný Keepers of the Faith, ktorého názov plne vystihuje pozíciu kapely TERROR na súčasnej hudobnej scéne.


www.myspace.com/terror
www.myspace.com/firstblood
www.myspace.com/lionheart
www.myspace.com/backtrackband
www.obscure.cz
www.openrock.sk
www.randalclub.eu

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie TERROR (usa)

Top