HORKÝŽE SLÍŽE

TURNÉ HORKÝŽE SLÍŽE S POLEMICOM VIDELO TAKMER 15000 FANÚŠIKOV!

Mestá Poprad, Prešov, Červeník, Bratislava, Trenčín hlásili počas uplynulej koncertnej šnúry skupín Horkýže Slíže a Polemic vypredané. TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU prilákala takmer 15-tisíc fanúšikov, ktorí videli pravú koncertnú show dvoch najdivokejších slovenských skupín.

Spolu s nimi sa v piatich slovenských mestách predstavila nitrianska skupina BORRA, na koncerte v Brezne bola hosťom turné prešovská CHIKI LIKI TU-A. Mimochodom práve breznianska hokejová hala ostala jedinou nedobytou baštou tohto turné, na čo svojsky  reagoval Kuko z Horkýže Slíže: „Máme o to väčší dôvod vrátiť sa tam aj nabudúce. Tú halu musíme rozbiť!“
Vypredanú športovú halu už dávnejšie nezažila slovenská skupina v Bratislave – „Slížom“ a Polemicu sa to uplynulý víkend podarilo a koncert pred plnými Pasienkami si aj patrične užili, čo okomentoval gitarista Mário: “Pred nejakým časom som tu bol na jednom koncerte a hovoril som si, že by bolo fajn raz mať takto plnú túto halu aj na našom koncerte...A dnes som sa dočkal – nenormálne dobre sa mi hralo a myslím, že aj ostatným chalanom...“.

Finále tejto šnúry bolo už týždne vopred jasné. Na koncert v Trenčíne sa lístky míňali najrýchlejšie na Slovensku, takže už dávno bolo jasné, že „hrať sa bude skvelo“.

Takmer 4,5 hod trvajúci rockovo-ska-punkový večer, počas ktorého sa pravidelne ozýval aj „rap“ ukončil ďalšiu úspešnú „zahrievaciu“ šnúru pred letným festivalom TOPFEST, na ktorom sa tento rok predstavia obaja headlineri turné.
Už o týždeň však Horkýže Slíže pokračujú u našich susedov v Čechách, kde 4.marca začínajú české turné v Karlových Varoch a po 26-tich koncertoch skončia až 30.apríla v Strakoniciach. Tak držíme palce!

Top