Punkáči Deťom 2011

Lístky za akciovú cenu 15€ na Punkáči Deťom 2011 končia už za týždeň

Pomaly, ale isto finišujú prípravy 4.ročníka benefičného hudobného festivalu Punkáči Deťom 2011.
V uponáhľanej dobe, v honbe za hmotnými a materiálnymi hodnotami, v dobe preplnenej kapitalizmu a mamonárstvom si opäť spoločne povieme „stop!“. Vrátime sa do doby, keď pomoc druhým bola prioritou a tým najväčším bohatstvom. Paradoxom je, že pomáhať sa rozhodli opäť tí, ktorí aj napriek tomu že je 11 rokov po revolúcií, sú odsunutý na okraj spoločnosti. Nielen vďaka bývalému režimu, ale aj bontónu spoločnosti sa na nich tento úzkoprsý národ stále pozerá cez prsty. Číra a strapaté vlasy, kožené bundy, okované opasky, reťaze, náušnice v spojitosti s gitarami a textami o živote taktom, aký v skutočnosti je, je to čo je ešte stále terčom ukazováka obyčajných ľudí. Rozhodli sme sa teda nadstaviť Vám zrkadlo...
Z uletenej myšlienky troch priateľov z malého mestečka Brezová pod Bradlom, kde sa konal prvý ročník festivalu Punkáči Deťom sa stal najväčší benefičný hudobný festival, zároveň jediný punkový festival na Slovensku a tretí najväčší festival na Slovensku v počte fanúšikov na sociálnej sieti Facebook / k 1.3.2011 cez 8700 fanúšikov / !
Po skoro štyroch rokoch jeho rozmer narástol na niekoľko násobok. Zo skromných podmienok mestečka Brezová pod Bradlom, z dreveného prístrešku, ktorý slúžil ako pódium, z 18 účinkujúcich prevažne so Slovenska a Čiech a návštevnosťou 550 ľudí sme po troch rokoch vybudovali festival s dvoma pódiami, s viac ako 65 účinkujúcimi z celého sveta a návštevnosťou cez 3000 ľudí práve vďaka Vám!
Sami sa necháme prekvapiť koľko Vás tento rok príde podporiť náš festival a teda opäť pomôcť zapáliť nádej a radosť u chorých, týraných, zneužívaných, postihnutých detí alebo detí, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života. Nechceme od Vás prázdne smsky a finančné zbierky, ktoré sa zatúlajú bohvie kde a nik Vám nepovie ani ďakujem. Chceme, aby ste sa zúčastnili všetci tí, ktorým problém bezbranných detí nie je ľahostajný. Tak ako my, tak aj deti, pre ktoré výťažok z tohto festivalu putuje, Vám týmto festivalom chceme niečo vrátiť a poďakovať. Vďaka kapelám, ktoré sa zriekajú honoráru za hranie v prospech benefície, vďaka fanúšikom, ktorých počet rok čo rok narastá závratným tempom a práve z ich vstupného ide výťažok organizácií „Pomoc deťom v ohrození“. I keď sa festival už štvrtý rok bude konať bez veľkých sponzorských partnerov, ďakujeme aj tým čo doteraz pomohli a radi privítame nových sponzorov festivalu, pretože stále viac a viac máme čo vrátiť, za vašu ochotu pomôcť. V dobe, kedy vám nikto nedá nič zadarmo, že ste prišli, zabavili sa a tým podporili túto skvelú myšlienku.

Tento rok vztýčime pódia opäť v Piešťanoch na Lodenici v letných dňoch od 21.7 – 24.7.2011 na ktorých vystúpia tieto kapely:
THE CREEPSHOW (CAN), SKARFACE (FR), THE LURKERS (UK), THE TWINKLES (IT), ARGY BARGY (UK), KLASSE KRIMINALE (IT), BULBULATORS (PL), LENIWIEC (PL), SPEICHELBROIS (D), KITTY IN A CASKET (A), ARGIES (ARG), DIVOKEJ BILL, ALKEHOL, PLEXIS, TLESKAČ, SPS, KONFLIKT, HOUBA, PUNK FLOID, SEX DEVIANTS, LORD ALEX, ZAČIATOK KONCA, HERETIX, HASIACI PRÍSTROJ, VOLANT, TOTÁLNI NASAZENÍ,N.V.Ú., ODPAD, NEŽFALEŠ, KARPINA, SPÍNACÍ ŠENDLÍK, HT, THE FIALKY, EX-TIP, PRINCOVIA ,KOTÚČE DM, ZAKÁZANÝ OVOCE, DEGRADACE, APPLE JUICE, MALOMOCNOST PRÁZDNOTY, THE LAST DAYS OF JESUS, EDITOR, NEKULTÚRA, STREET SPIRIT, STARÉ PUŠKY, PIPES AND PINTS a ďalší.

Predpredaj v sieti TICKETPORTAL a cena lístka do 15.3.2011, alebo do vypredania prvých 500 kusov je 15€. Ceny lístkov od 16.3.2011 do 31.5.2011 budú za 18€, od 1.6.2011 – 20.7.2011 za 21€ a na mieste za 25€. 
Vstupenky / Tickets

Tešíme sa na Vás.
Organizátori Punkáči Deťom

Top