Marina and The Diamonds - Grape festival 2011

           Diamant z Walesu na Grape festivale: Marina and The Diamonds
Piešťanský Grape festival rozširuje počet zahraničných interpretov o ďalšie meno. Na Slovensko príde ambiciózna Marina and The Diamonds.
Rodáčka z waleského Abergavenny Marina Lambrini Diamandis  sa so svojou kapelou, pod umeleckým menom Marina And The Diamonds, dostala do hudobného povedomia  v roku 2009. Po vydaní  dvoch Ep´s a úspešných skladbách I Am Not A Robot, Obssesion a Mowgli´s Road,  ju zaradil vplyvný hudobný časopis NME do prvej desiatky vychádzajúcich hviezd pre rok 2010. A predpoveď sa naplnila, albumový debut The Family Jewels sprevádzala ironická skladba Hollyvood, ktorá okamžite získala Marine obrovské množstvo fanúšikov a bodovala na popredných priečkach Uk Charts. Samozrejme v prvom rade to bol jej podmanivý hlas, jednoduché melódie a hravosť s akou sa pohrala vo všetkých skladbách na albume, ktoré ju zaradili medzi to najzaujímavejšie na hudobnej scéne. Následne po úspechu Hollywoodu sa do povedomia dostáva aj skladba Oh No! a v októbri roku 2010 vychádza ďalší úspešný singel Shampain. Marina má našliapnuté na sľubnú kariéru, jej, ako sama hovorí, anti-pop, je momentálne v kurze a vyniesol speváčke množstvo nominácií napr. v Brit Awards, BBC Sound of 2010, NME Awards, či UK Festival Awards a všetci fanúšikovia sa už nevedia dočkať na albumové pokračovanie. My sme nesmierne radi, že tento waleský diamant môžeme privítať aj na Slovensku, Marina And The Diamonds vystúpi na Grape festivale v sobotu 13. augusta.  
Info na
www.grapefestival.sk
doposiaľ zverejnení účinkujúci: Interpol (usa), Hurts (uk), The Wombats (uk), The Qemists (uk), N.O.H.A. (de, es, usa, cz), Kormac´s Big Band (irl), Puding Pani Elvisovej (sk), Billy Barman (sk), United Flavour (cz), Midi Lidi (cz), B-Complex (sk), VetropIach (sk), Cartonnage (cz), Longital (sk), DVA (cz), Kazety (cz), Sunflower Caravan (cz), Luno (cz), Like You Hysteric (cz), L Plus (sk), Sonicates (sk) 

http://www.youtube.com/watch?v=-vHi83LTQjU
http://www.youtube.com/watch?v=S_oMD6-6q5Y&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Cr-SqRWImmI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=8JHINokmH6w

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Grape festival

Top