AMO & Banana Band, Mango Molas

Amo And Banana Band a Mango Molas vystúpia na spoločnom koncerte v Lofte.

2.4. 2011, respektíve už najbližšiu sobotu sa v bratislavskom klube Loft uskutoční jedinečný koncert na ktorom svoje nové programy predstavia Amo And Banana Band a Mango Molas.

Amo, alebo známa MC dvojica, ktorú tvoria Opak a Moe najnovšie koncertuje s 5 člennou živou skupinou, ktorá sa prezentuje aj v projekte Medial Banana. Ich spoločný program nazvaný Amo And Banana Band, pozostáva ako z najväčších hitov AMO, tak aj z niekoľkých noviniek z ich pripravovaného tretieho albumu, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta na jeseň tohto roku.  Nakoľko AMO vystupujú s kapelou pomerne krátko, fanúšikovia sa môžu tešiť na nové aranžmány ich známych hitov a na dynamický koncert hudobne vychádzajúci nie len z hip-hopu, ale aj z reggae, dance hallu a mnohých ďalších hudobných žánrov.

Mango Molas, alebo skupina združená najmä okolo jej speváka Martina Vlašiča, prešla v poslednom období niekoľkými personálnymi zmenami.  Do kapely sa vrátil pôvodný „klavesák“ Michal Kuric  a perkusionista Róbert Matunák prezývaný „Qvačo“. Dychovú sekciu zastupuje výborný saxofonista Jano Slezák a ich nový koncertný program pozostáva najmä z piesní z ich debutového albumu Peňa, z  niekoľkých noviniek a kapela sľubuje aj prekvapenia v podobe pridaných bonusových cover verzií.

Ako Martin Vlašič alias „Lopez“ tvrdí, Mango Molas sa vracajú ku svojim koreňom, v ktorých dominovala najmä dynamická bubenícka show. Kapela je ale otvorená aj k baladickým skladbám, v ktorých sa medzi exotickými vplyvmi prelína aj slovenský folklór.

Celý dvoj koncert sa začne o 22:00 vystúpením Mango Molas a a predpokladaný začiatok vystúpenia AMO and Banana Band je priblizne o 23:15. Brány klubu Loft budú otvorené už od 20:00 a prestávky medzi koncertami vyplní pohodová world music dj-a Roba Gregora..

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie AMO & Banana Band, Mango Molas

Top