IAMX

Chris Corner sa s projektom IAMX po štyroch rokoch opäť predstaví slovenskému publiku!

IAMX vystúpia v rámci ich „Fire & Whispers Tour 2011“ vo štvrtok 19.mája v Majestic Music Club-e  v Bratislave s predkapelou Noblesse Oblige.

Chris Corner založil IAMX v roku 2004 po svojom odchode z kapely Sneaker Pimps a do dnešného dňa sa im podarilo vydať štyri štúdiové albumy: Kiss & swallow (2004), The alternative (2006), Kingdom of wellcome addiction (2009) a aktuálny album Volatile times.

IAMX sa na Slovensku predstavili niekoľkokrát, a vždy s väčším a väčším úspechom. Zahrali si na festivaloch Pohoda a Hodokvas a s úspechom sa predviedli aj na niekoľkých klubových pódiách, medzi ktorými bol napríklad aj bývalý Babylon. Koncerty IAMX sú nabité energiou, provokáciou a aktuálne turné aj drsnejším elektronickým zvukom. Počas koncertu táto extravagantná formácia zahrá piesne zo všetkých albumov a predstavia sa v obsadení: Mr. Chris Corner (spev, gitary, bicie) Janine Gezang (klávesy, bassová gitara, bicie), Alberto Alvarez (gitary), Jon Harper (bicie), Caroline Weber (perkusie) .

Po koncerte IAMX sa bude konať after party v štýle indie a alternatívnych hitov, ktorú majú na starosť DJ´s Diablo & Krto (Electrify your mind_crew).

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie IAMX

Top