LODENICA

Na festivale LODENICA 2011 aj Ivan Mládek a Richard Müller!

Piešťansky autocamp Lodenica patrí už tradične posledný augustový víkend (26. a 27.8) hudobnému festivalu LODENICA. Po 13-ty krát sa jeho brány otvoria pre všetkých fanúšikov folku, country a trampskej hudby, ktorí sa už teraz môžu tešiť na tohtoročnú skvelú zostavu. Po menách ako Jan a František Nedvědi, Lenka Filipová, či Čechomor pribudli do zostavy účinkujúcich v týchto dňoch aj Banjo Band Ivana Mládka a Richard Müller so svojou skupinou!

Interpreta megahitov Jožin z bažin, Dáša Nováková, Prachovské skály a mnohých ďalších netreba zvlášť predstavovať. Český hráč na bendžo, spevák, bavič, textár, skladateľ, muzikant, komik, maliar, humorista, ale aj vynálezca Ivan Mládek baví publikum neopakovateľnými poviedkami, ale aj pesničkami a scénkami už od začiatku 70-tych rokov minulého storočia.
Je autorom viac než 400 piesní, píše humoristické poviedky, recesistické rozprávky a scenáre, kreslí humorné obrázky a vtipy. So svojou skupinou Banjo Band bude určite patriť k ozdobám tohtoročnej Lodenice.

Po prvýkrát sa tento rok na Lodenici predstaví neprehliadnuteľný a oficiálne najvyšší spevák týchto končín Richard Müller so svojou skupinou. Aktuálny víťaz ankety Slávik 2010 vystúpi na Lodenici v piatok 26.augusta.

Toto leto začne country festival už vo štvrtok večer netradičným Country bálom priamo na hlavnom pódiu. Organizátor Dušan Drobný: „Okrem toho, že sa ja osobne veľmi teším na vystúpenie Ivana Mládka a hlavne, že sa nám podarilo dohodnúť s Richardom Mullerom na jeho koncerte, rád by som dal do pozornosti všetkým skalným tohto festivalu aj úvodný Country bál, ktorý ponúka jedinečnú možnosť sa akurátne naladiť na ďalšie dva dni festivalu, ktorý nám závidia široko-ďaleko..“

Samozrejmosťou jedného z najväčších festivalov tohto žánru v Európe je aj bohatý sprievodný program pre malých aj veľkých, ktorý aj tento rok budú tvoriť overené a obľúbené atrakcie ako ryžovanie zlata, jazda na koni, škola country tancov, lezecká stena, plážový volejbal a mnoho ďalších...

Organizátor zároveň upozorňuje, že stanovanie bude zadarmo tento rok aj v priestoroch campingu a aktuálny limitovaný počet vstupeniek za zvýhodnenú cenu dvojdňových permanentiek /15€/ a jednodňových /10€/ je v predaji iba do konca mája!

Vstupenky na 13.ročník festivalu LODENICA

Top