SUNRISE Open Air 2011

Novozámocké festivalové leto začína 18.6.2011 na Sunrise Open Air!
Pre veľa ľudí je festival Sunrise už dlho srdcovou záležitosťou vďaka rodinnej atmosfére, ktorá tam vládne už osem rokov. Preto sa na úvod chceme poďakovať všetkým Vám, ktorí ste sa bavili s nami celé roky. Samozrejme, tešíme sa aj na Vás, ktorý sa práve teraz rozhodujete navštíviť Sunrise Open Air po prvýkrát na základe jeho skvelého lineupu.Prezradíme Vám, že festivalový program pripravujeme na základe Vašich prianí. Programy na jednotlivých pódiách pomáhajú zostaviť dj-i, ktorí sú s Vami v kontakte celý rok a pozorne sledujú čo máte radi.
Takže prečo Rosie Romero?
Rosie je okrem iného už neaký čas hlavne djka a producentka. Vedie vlastné rezidentné párty v kluboch Ministry of Sound a Space Club, ale hráva aj v najlepších kluboch na tejto planéte a dokonale dokáže obecenstvo roztancovať. Má veľmi dobrý štýl mixovania a výber tanečnej hudby,je sympatická a pekná,bola modelka a herečka (Sex v Meste) čím nás ujistila, že spĺňa kvality headlinera na Sunrise.
Prečo Dara Rolins?
Nie na jednej diskotéke sa stalo, že jej hitovka "Čo o mne vieš" alebo novšia pecka "Party Dj" vás odpálila najviac a táto ženská má vždy čo ponúknuť. Aj tentokrát to bude to pravé orechové pri vystúpení s djom Neom. V poslednej dobe je tažké ju obsadiť, takže sa veľmi tešíme , že sa nám to podarilo :-)
Prečo DJ Neo vs. Zuzana?
Prominentný DJ a producent česko-slovenských hviezd jako sú Dara Rolins, Monkey Business, Jiří Korn, Orion, Sámer Issa atd., ale hlavne DJ a producent, ktorý sa dokázal presadiť na najslavnejších zahraničných labeloch ako sú Ministry of sound, Hed Kandi, Subliminal alebo Vendetta.
Zuzana vyštudovala herectvo a spev na Pražskom konzervatóriu.. Okrem herectva (hudobné divadlo, film) sa roky intenzívne venuje hudbe. Spolupracovala s Romanom Holým, ktorému mimo iného, naspievala titulnú pieseň k seriálu "Letiště" (TV Prima), vystupovala s Dj Tvyksom pod pseudonymom Shado a taktiež v roku 2003 vydala s producentom Borisom Carlofom vynil "I wanna be a pair" u Distracktion Records. Teraz pracuje na svojej sólovej doske s producentom DJ Neo. Singel "Make That Move" príde na svetlo sveta ešte pred začiatkom leta 2011 a vydanie debutového cd je naplánované na jeseň 2011. Na Sunrise Open Air predstaví niekolko skladieb z pripravovaného albumu.
Prečo Bon Finix & Tripmain?
Táto Cypersko-Africká dvojica patrí medzi top špičku pražských djov a presvedčili aj nás aj vás (naposledy na Global Dance - CCX) Áno stále ich nemáme dosť! Áno chceme ich tu zas ! Ako motiváciu pre tých čo ešte nevedia o čo ide, prikladáme ich set z mega párty Trancefusion (CZ) kde narobili veľký "bordel" :-)
Zvyšok programu nechávame na domácich, lebo oni najlepšie vedia čo máte radi. Takže domácu hrudu zastúpi dvojica Doky & Rusty(Shine On) a dj Tomi Walderson (Goldfingers Djs,Global Dance..),  ktorých už asi netreba predstavovať :-)

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie SUNRISE Open Air 2011

Top