Podvodné vstupenky na GRAPE Festival 2011

Kúpou lístkov mimo oficiálneho predajcu spoločnosti Ticketportal SK, s.r.o. sa môžte stať obeťou podvodu.

Spoločnosť Ticketportal SK, s.r.o. upozorňuje priaznivcov festivalov a iných podujatí  na prípad falošných doma vytlačných vstupeniek - HOMETICKET , konkrétne  na blížiaci sa GRAPE Festival 2011 v Letisko Piešťany, Slovensko

Dôležité UPOZORNENIE
Vstupenky metódou HOMEticket si môžete zakúpiť len prostredníctvom Internetu a len vlastným vytlačením. Preto každá ponuka mimo Internetu je podozrivá a riskujete, že si zakúpite kópiu a nebudete pustený na danú akciu.

Organizátor a ani oficiálny predajca lístkov spoločnosť Ticketportal SK, s.r.o. neručí za stratu vstupeniek a zároveň upozorňuje priaznivcov, že čísla falošných Hometicket lístkov  budú potvrdené v systéme a zaznamenané . Prostredníctvom nich nebude možný vstup do priestorov Grape festivalu 2011 na Letisku v Pieštanoch, bude privolaná polícia a vstupenky budú odobrané ako dôkazový materiál.

Zdôrazňujeme, že oficiálnym predajcom vstupeniek je spoločnosť Ticketportal. V prípade, ak ponúkajú vstupenky na GRAPE Festival 2011 iné subjekty, nákupca nemá garanciu, že sa nestane obeťou podvodu a nekúpi si lístky, ktoré boli v systéme označené ako neplatné.
Nákupca tak podstupuje riziko bez možnosti uplatniť si reklamáciu a vystavuje sa riziku, že si kúpi bezcenné vstupenky.

Usporiadateľ má právo pri vstupe vyžiadať si identifikačný doklad a skontrolovať,  kto si danú vstupenku zakúpil. V  prípade zistenia rozdielnych údajov má usporiadateľ právo Vás na danú akciu nevpustiť.

Top