ZRUŠENÉ-Old School Brothers - Z ulice hore!,17.12.2011 19:00

17.12.2011 18:17

Predstavenie Old School Brothers- Z ulice hore !, ktoré sa malo konať dňa 17.12.2011 o 19:00 hod. v Heineke Tower Stage, Bratislava je ZRUŠENÉ !

Klienti môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu - CardPay/TatraPay - musí originál vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportal, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27) v Bratislave, alebo zaslať originál vstupenku poštou spolu so žiadosťou o vrátenie vstupného s číslom účtu, detailom transakcie, a v prípade vstupeniek vytlačených formou HomeTicket aj čestné prehlásenie, že si klient bude nárokovať vrátenie peňazí len raz.

""Milí fanúšikovia, ďakujeme za podporu, ale bohužial musíme zrušiť predstavenie ""Z ulice hore"", ktoré sa malo konať 17.12. v Heineken Tower Stage z dôvodu, že náš tanečník Miroslav Žilka (Bruise) postúpil do finále ""Das Supertalent"", ktoré sa koná v rovnakom čase v nemeckom meste Kolín. Ideme ho celá skupina Old School Brothers podporiť a veríme, že aj vy vzhliadnete o 20:15 na nemeckej RTL jeho finálové vystúpenie. Pripravujeme náhradný termín na ""Z ulice hore"", lístky Vám preplatia v tiketportali. Ďakujeme za pochopenie a držme spolu Bruisovi palce. Ing. Tomáš Rábek, PhD. - manažér Old School Brothers.""

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top